CELEBRITIES

Η Gigi Hadid περπάτησε με ένα παπούτσι στο catwalk


MMEINTANI

12 Σεπτεμβρίου 2017

21569101-698913720299052-5284044577177600000-n.jpg

Το θέμα είναι κάθε φορά πώς θα επιλέξει κάθε μοντέλο να χειριστεί την όποια περίπτωση και, στην προκειμένη, η Gigi Hadid απέδειξε πόσο επαγγελματίας είναι.

Το νεαρό μοντέλο ανέβηκε χθες στην πασαρέλα για λογαριασμό του οίκου Anna Sui, προκειμένου να κάνει το φινάλε, αν παρατηρήσετε όμως θα δείτε ότι κάτι της έλειπε. Κάτι αρκετά βασικό θα λέγαμε μιας και η Gigi εμφανίστηκε με το ένα μόνο από τα ψηλοτάκουνα που ήταν να φορέσει, κανείς όμως δεν θα καταλάβαινε τη διαφορά αν δεν έβλεπε τις φωτογραφίες, μιας και το περπάτημά της διέθετε την ίδια ακριβώς χάρη που έχει συνήθως.

 

 

Φορώντας το δεύτερο look της από τη συλλογή, την είδαμε να περπατάει πίσω ακριβώς από την αδερφή της, Bella, μόνο που το ένα της πόδι πατούσε στις μύτες και όχι σε κάποιο sexy πέδιλο, όπως το άλλο.

 

 

Στο τέλος μάλιστα είδαμε τις δύο αδερφές να περπατούν με την Bella να δίνει έναν… ώμο βοηθείας στη Gigi και κάπως έτσι, ένα στιλιστικό ευτράπελο κατέληξε σε ένα τρυφερό αδερφικό και πολύ χαριτωμένο ενσταντανέ.

Συμβαίνουν κι αυτά – και πολύ μας αρέσουν.  

Δείτε ακόμη από τη New York Fashion Week

Θέλουμε τα ανοιξιάτικα της Victoria Beckham στη ντουλάπα μας

[gallery-717466]

Η άνοιξη του Tom Ford θα έχει λάμψη, sex appeal και μισοτελειωμένα outfits

[gallery-717446]

Η Diane von Fürstenberg μας γύρισε στα 70s όπως μόνο εκείνη ξέρει

[gallery-717475]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.