CELEBRITIES

H Βeyonce και η Blue Ivy μοίρασαν φαγητό στα θύματα του τυφώνα Harvey


Αφροδίτη Σακκά

12 Σεπτεμβρίου 2017

bey.jpg

Διαβάστε εδώ: Το είδος γυμναστικής που κάνει η Beyonce μετά τη γέννα

Αφού χρησιμοποίησε τα γενέθλιά της για να πει στους fans της να #BEYGOOD κάνοντας δωρεά στην οργάνωση για βοήθεια στα θύματα του τυφώνα, η Beyonce πέρασε το απόγευμα της Παρασκεύης να μοιράζει γεύματα. Ανέβασε μάλιστα μερικές φωτογραφίες από την ομάδα στην εκκλησία του St. John's, όπου η μητέρα της Tina Knowles Lawson και η πρώην bandmate της στις Destiny's Child, Michelle Williams, μοίραζαν κι εκείνες γεύματα:

Σε μία δήλωση που δημοσιεύθηκε στο Houston Chronicles, η Beyonce είπε: "Είστε όλοι η οικογένειά μου. Το Houston είναι το σπίτι μου. Αυτή η εκκλησία είναι το σπίτι μου. Ήμουν νομίζω 9 ή 10 ετών όταν καθόμουν εκεί που κάθεται τώρα η κόρη μου. Τραγούδησα το πρώτο μου solo εκεί."

"Αυτή είναι μία γιορτή επιβίωσης. Είστε όλοι η οικογένειά μου. Και ευχαριστώ το Θεό που είστε όλοι ασφαλείς και τα παιδιά σας είναι ασφαλή. Τα μόνα πράγματα που έχουν σημασία είναι η υγεία σας και η οικογένειά σας και η ζωή σας. Θέλω απλά να πω πως σας αγαπώ."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Michelle Obama ντύθηκε Beyonce για τα γένεθλια της τραγουδίστριας

[gallery-717413]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.