CELEBRITIES

To "πριν" και το "μετά" από το photoshop που έκαναν στην Emily Ratajkowski


MMEINTANI

16 Σεπτεμβρίου 2017

21433994-132267184070456-3823413095586332672-n.jpg

Μετά τις αποκαλύψεις που έχει κάνει κατά καιρούς σχετικά με το ότι δεν την δέχονταν σε castings επειδή είναι πολύ sexy, τώρα η ίδια κάνει ακόμα μια καταγγελία και αυτή τη φορά πρόκειται περί ενός εξωφύλλου που έκανε πρόσφατα.

Το 26χρονο μοντέλο φωτογραφήθηκε για το cover story γνωστού γαλλικού περιοδικού μόδας και, όπως φαίνεται από τις δύο φωτογραφίες που ανέβασε, η εικόνα της έχει υποστεί επεξεργασία με τα χείλη της να φαίνονται πιο λεπτά και το στήθος της πιο μικρό και ανορθωμένο.

 

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on

 

"Απογοητεύτηκα πλήρως όταν είδα να έχουν πειραχτεί τα χείλη και το στήθος μου με photoshop σε αυτό το εξώφυλλο. Ελπίζω ότι η βιομηχανία της μόδας θα μάθει επιτέλους να "πνίγει" τα στοιχεία που μας κάνουν μοναδικούς και θα αρχίσει να υποστηρίζει τη διαφορετικότητα". Έχει τόσο μα τόσο δίκιο αλλά πραγματικά δεν ξέρουμε πότε και αν θα δούμε αυτή την αλλαγή.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.