CELEBRITIES

Γιατί η Μελάνια Τραμπ δεν αρέσει στις γυναίκες;


18 Σεπτεμβρίου 2017

melania12633.jpg

Πολλές από εμάς μπήκαμε στον πειρασμό να διακωμωδήσουμε το τέλειο μαλλί της, το πολύ-πιθανόν-τραβηγμένο πρόσωπο αλλά και την υπερβολικά γκλαμουράτη γκαρνταρόμπα της Μελάνια. Θα σας θυμίσω την φωτογραφία της στο αεροδρόμιο Κόρπους Κρίστι του Τέξας με τις ψηλοτάκουνες μαύρες γόβες-στιλέτο και το χακί-μιλιτέρ-τζάκετ (το λες και σχετικό με την περίσταση) κατά την πρόσφατη επίσκεψη του προεδρικού ζεύγους στους πληγέντες από τον τυφώνα Χάρβεϊ.

Θα σας θυμίσω επίσης το ολομέταξο μαντό Dolce & Gabbana με τα τριαντάφυλλα -σε στυλ φο ωφελιμισμός- αξίας 70.000 δολαρίων, που είχε ρίξει στην πλάτη της τον περασμένο Μάιο στην Κατάνια της Σικελίας, όπου ο Ντόναλντ Τραμπ συμμετείχε στην Σύνοδο των G7. Με ένα υπέροχο μαύρο σακάκι Dolce & Gabbana είχε, άλλωστε, φωτογραφηθεί για πρώτη φορά στον Λευκό Οίκο και αυτή τη φωτογραφία έχει στο επίσημο προφίλ της στο Facebook. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.