CELEBRITIES

H νέα ταινία της Angelina Jolie είναι ήδη υποψήφια για Oscar


Αφροδίτη Σακκά

18 Σεπτεμβρίου 2017

angelina.jpg

Διαβάστε εδώ: O μεγαλύτερος γιος της Angelina Jolie τη χαρακτηρίζει ως «θαύμα»

Σήμερα νωρίς το πρωί επιβεβαιώθηκε επίσημα από το Cambodia Oscar Selection Committee. H ταινία του Netflix, σκηνοθετημένη και γραμμένη κατά το ήμισυ από τη Jolie, πραγματεύεται τη ζωή της συγγραφέα και ακτιβίστριας ανθρωπίνων δικαιωμάτων, Loung Ung, υπό την κυριαρχία του θανατηφόρου Khmer Rouge. Η πρεμιέρα πραγματοποιήθηκε στο Telluride και μετά στο Toronto όπου κέρδισε εξαιρετικούς επαίνους. Η ιστορία παρουσιάζεται μέσα από τα μάτια της Ung, από την ηλικία των πέντε, όταν ξεκίνησε να κυβερνά ο Khmer Rouge.

Η επιλογή του First They Killed My Father για υποψηφιότητα, σηματοδοτεί την πρώτη φορά που κάποιος τόσο high-profile σκηνοθέτης/ιδα αντιπροσωπεύει μία άλλη χώρα και σε άλλη γλώσσα. Είναι επίσης η 6η φορά που η Καμπότζη μπαίνει στη λίστα με τις υποψηφιότητες.

Η Jolie δήλωσε νωρίτερα σήμερα: "Είναι πολύ σημαντικό για όλους εμάς που πήραμε μέρος στη δημιουργία αυτής της ταινίας. Το να δουλέψουμε με τοπικούς καλλιτέχνες και να βγάλουμε αυτή την ιστορία προς τα έξω έχει υπάρξει μία συγκινητική και ταπεινή εμπειρία."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Angelina Jolie εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας με όλα της τα παιδιά

[gallery-717491]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.