CELEBRITIES

Η σχέση της Marilyn Monroe και του JFK δεν ήταν αυτό που ξέραμε μέχρι τώρα


Αφροδίτη Σακκά

20 Σεπτεμβρίου 2017

marilyn.jpg

Διαβάστε εδώ: Χαμένες φωτογραφίες της Marilyn Monroe μόλις βρήκαν το φως της δημοσιότητας

Η πρώτη φορά που επιβεβαιώθηκε πως η Marilyn και ο JFK βρέθηκαν στο ίδιο μέρος την ίδια στιγμή στο April in Paris Ball τον Απρίλιο του 1957 στο Waldorf-Astoria Hotel στη Νέα Υόρκη. Η Marilyn βρισκόταν εκεί με τον τότε-σύζυγό της, Arthur Miller και ο John με τη σύζυγό του, Jackie και την αδερφή του, Eunice Kennedy Shriver. Και οι δύο τους φωτογραφήθηκαν σε μεγάλο βαθμό εκείνη τη βραδιά, αλλά δεν υπήρξε καμία συνάντηση μεταξύ τους. Είναι πολύ πιθανό η Marilyn και ο John να γνωρίστηκαν σε ένα dinner party που είχε διοργανώσει ο ηθοποιός Pater Lawford το 1961. Ο Peter ήταν παντρεμένος με την αδερφή του John, Patricia, με την οποία η Marilyn είχε φιλική σχέση μετά τα γυρίσματα της ταινίας Let's Make Love για την οποία συνεργάστηκαν. Είχαν επίσης κοινό φίλο τον Frank Sinatra, ο οποίος ήταν μέλος του Rat Pack και με τον Peter και ο οποίος έβγαινε για μικρό χρονικό διάστημα με τη Marilyn αφού χώρισε με τον Arthur Miller.

Διάφοροι ιστορικοί που έχουν γράψει για τη Marilyn, συμπεριλαμβανομένου του Donald Spoto, συγγραφέα του βιβλίου Marilyn Monroe: The biography, το 1993, ισχυρίζονται πως η πιο λογική περίοδος κατά τη διάρκεια της οποίας η Monroe και ο Kennedy θα μπορούσαν να είχαν σεξουαλική επαφή ήταν σε ένα πάρτι στο σπίτι του Bing Crosby στο Palm Springs της California, τον Μάρτιο του 1962. O μασέρ της Marilyn και κοντινός φίλος, Ralph Roberts, ανέφερε στον Spoto πως είχε δεχθεί ένα τηλεφώνημα από την ηθοποιό που του ζητούσε τεχνικές μασάζ για την πλάτη και πως άκουσε μία χαρακτηριστική προφορά από τη Βοστώνη στο background" πριν η Marilyn δώσει το ακουστικό στον Kennedy. O Ralph Roberts συμπλήρωσε: "H Marilyn μου είπε πως εκείνη η βραδιά του Μαρτίου ήταν η μοναδική φορά της 'σχέσης' της με τον JFK. Πολλοί άνθρωποι πίστεψαν πως η σχέση συνεχίστηκε και μετά από εκείνο το βράδυ. Αλλά η Marilyn μου έδωσε την εντύπωση πως δεν ήταν κάποιο ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός για κάποιον απ' τους δύο: συνέβη μία φορά, εκείνο το Σαββατοκύριακο και αυτό ήταν."

H ηθοποιός Susan Strasberg, της οποία ο πατέρας ήταν ο καθηγητής υποκριτικής της Marilyn και την θεωρούσε "ετεροθαλή αδερφή," έγραψε μία βιογραφία που δεν τελείωσε ποτέ, όπου αναφέρει πως η Marilyn πέρασε το βράδυ με τον πρόεδρο, αλλά αρνήθηκε οποιαδήποτε περεταίρω σχέση. "Ήταν OΚ να κοιμηθείς με έναν χαρισματικό πρόεδρο," γράφει η Strasberg, συμπληρώνοντας πως "η Marilyn λάτρευε τη μυστικοπάθεια και το δράμα της υπόθεσης, αλλά ο Kennedy δεν ήταν ο τύπος άνδρα με τον οποίο ήθελε να περάσει την υπόλοιπη ζωή της και το έκανε πολύ ξεκάθαρο." Σύμφωνα με δημοσιεύματα, εκείνο ήταν το βράδυ που ο Kennedy ζήτησε από τη Marilyn να τραγουδήσει στα γενέθλιά του στο Madison Square Garden.

Λιγότερο από τρεις μήνες μετά το διαβόητο performance, η Marilyn θα ήταν νεκρή από υπερβολική δόση βαρβιτουρικών, αφήνοντας πίσω μία ζωή από ανεπιβεβαίωτες φήμες σχετικά με τη σχέση της με τον πρόεδρο. Ανεξάρτητα από το ότι οι εξωσυζυγικές σχέσεις του JFK ήταν κάτι γνωστό, το πιο πιθανό είναι πως η σχέση του με τη Marilyn ήταν απλά ένα παιδιάρισμα και τίποτα περισσότερο από ένα one-night stand. Ήταν κατακριτέο; Ναι. Αλλά ήταν το καυτό affair που μας έχουν παρουσιάσει; Όλα δείχνουν προς το "όχι."

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη φωτογράφηση που έκανε ποτέ η Marilyn Monroe

[gallery-717247]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.