CELEBRITIES

Ο Manolo Blahnik μιλάει για τα στιλέτο της Melania Trump, που προκάλεσαν σκάνδαλο


MMEINTANI

21 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-599955-032.jpg

Πολλοί τάχθηκαν εναντίον της, ακόμη και όταν έγινε γνωστό ότι αργότερα μέσα στο αεροπλάνο φρόντισε να αλλάξει και να φορέσει τα sneakers της, υπήρξαν όμως και ορισμένοι που την υπερασπίστηκαν λέγοντας πως τα παπούτσια της συγκεκριμένης ήταν το λιγότερο με το οποίο θα έπρεπε να ασχολούμαστε όταν υπάρχει μία τόσο μεγάλη καταστροφή όπως εκείνος ο τυφώνας.

 

Μάλιστα, το μέρος της πήρε και ο desginer των περίφημων παπουτσιών και προσωπικός της φίλος, Manolo Blahnik. "Δε νομίζω ότι δεν έχει ευαισθησίες. Πιστεύω ότι δουλεύει ασταμάτητα για να λειτουργήσει όλο αυτό - πιθανότατα φορούσε τα παπούτσια με τα οποία έφυγε από τη Νέα Υόρκη. Ναι, θεωρώ ότι θα μπορούσε να έχει φορέσει ένα ζευγάρι μπότες αλλά φόρεσε αυτά που φόρεσε. Δεν είμαι καλός στο να συμβουλεύω τον κόσμο τι να φοράει επειδή φοράει αυτό ακριβώς που του αρέσει".

Δείτε ακόμα: Το πουκάμισο της Melania Trump που έγινε sold out

[gallery-717364]

Και ενώ πολύς κόσμος έκανε λόγο για τον Λευκό Οίκο και το πόσο δεν μπορούν να προστατεύσουν την εικόνα του Προεδρικού ζεύγους, ο γνωστός shoe designer τοποθετήθηκε και για αυτό: "Πρέπει να τους ξεφορτωθούν όλους και να κρατήσουν μόνο εκείνη. Μιλάω από άποψη αισθητικης, όχι πολιτικής - δε μου καίγεται καρφί για αυτό και δεν γνωρίζω και πολλά. Αλλά όσον αφορά το στιλ και την ομορφιά, την αγαπώ, είναι πανέμορφη, αυτό είναι όλο".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.