CELEBRITIES

To Pretty Woman πρόκειται να γίνει musical στο Broadway


Αφροδίτη Σακκά

26 Σεπτεμβρίου 2017

150319132420-richard-gere-julia-roberts-pretty-woman-super-169.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Julia Roberts λέει τι θα χαρίσει στην κόρη της όταν μεγαλώσει

Η ηθοποιός, Samantha Barks (έπαιζε τον ρόλο της Eponine στη ταινία Les Miserables) θα παίξει τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Vivian, μιας πανέμορφης ιερόδουλης που ερωτεύεται έναν πλούσιο κύριο που την προσλαμβάνει να είναι η συνοδός του σε επαγγελματικά events. Ο ρόλος εκτίναξε την καριέρα της Julia Roberts στα ύψη και την κατέστησε ως τη λεγόμενη "America's sweetheart."

O βραβευμένος με Tony ηθοποιός, Steve Kazee θα παίξει τον Edward, το χαρισματικό άνδρα που ερωτεύεται η Vivian. Στη κλασσική ταινία του '90, ο ρόλος άνηκε στον Richard Gere. Ο επίσης βραβευμένος με Tony, Jerry Mitchell, θα σκηνοθετήσει και θα κάνει τη χορογραφία του musical, ενώ o David Rockwell θα σχεδιάσει το set.

Δημοσιεύματα σχετικά με το musical βγήκαν στην επιφάνεια το 2016, όταν ο Adams και ο Vallance αποκάλυψαν στο Billboard πως είχαν ξεκινήσει να δουλεύουν τα τραγούδια εκείνο τον Ιανουάριο. Ο Adams επιβεβαίωσε πως κάνενα από τα κομμάτια του original soundtrack της ταινίας -συμπεριλαμβανομένων των "Oh, Pretty Woman" του Roy Orbinson και του "Fame" του David Bowie- δεν θα ακουστούν στο επερχόμενο musical.

Επιπλέον, το musical θα αλλάξει κάποιες λεπτομέρειες, όπως το ότι η φίλη της Vivian, η Kit, θα είναι μεγαλύτερη σε ηλικία και επίσης θα μικρύνουν τη διάρκεια εργασίας της Vivian ως ιερόδουλη. "Στη θεατρική εκδοχή, η Vivian το κάνει αυτό για τρεις με έξι μήνες," είπε ο Mitchell. "Eίναι νέα σε αυτό και δεν ξέρει ακριβώς τι κάνει."

Ωστόσο, υπόσχεται πως κάποιες iconic στιγμές θα μείνουν οι ίδιες, όπως η σκηνή που η Vivian δακρύζει στην όπερα -και φυσικά, η αξιομνημόνευτη στιγμή που πάει για ψώνια στο Rodeo Drive. Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν πως το να κοβόταν αυτή η σκηνή θα ήταν μεγάλο, μεγάλο λάθος.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στο hair look της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.