CELEBRITIES

Ποιο ζευγάρι στο Game of Thrones παντρεύεται;


Αφροδίτη Σακκά

27 Σεπτεμβρίου 2017

075-avalon-kitharin170712-npujo.jpg

Διαβάστε εδώ: Αυτή είναι η καλύτερη θεωρία που κυκλοφορεί για το Game of Thrones αυτή τη στιγμή

Ενώ το People ανακοίνωσε τα νέα την Τρίτη, πολύς κόσμος ήταν διστακτικός σχετικά με το αν ισχύουν ή όχι, αφού διάφορα sites είχαν γράψει για το γεγονός νωρίτερα αυτή τη χρονιά.

Η Βρετανική εφημερίδα The Times, όμως, δημοσίευσε μία επίσημη δήλωση που γράφει: "O κύριος K.C. Harington και η δεσποινίς R.E Leslie. O αρραβώνας ανακοινώθηκε μεταξύ του Kit, νεότερου γιου των David και Deborah Harington of Worcestershire και τη Rose, μεσαία κόρη των Sebastian και Candy Leslie of Aberdeenshire."

Ο Harington και η Leslie έχουν κρατήσει τη σχέση τους ιδιαίτερα ιδιωτική -φωτογραφήθηκαν μαζί το 2012 δίνοντας έναυσμα στις φήμες πως μπορεί να είναι ζευγάρι. Η πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μαζί ήταν το 2016.

Όπως πολλοί fans του Game of Thrones θα θυμούνται -όχι πως είναι εύκολο να το ξεχάσει κανείς- το τηλεοπτικό ρομάντζο του Jon Snow και της Ygritte στη σειρά, τελείωσε, όταν η Ygritte πέθανε από χτύπημα βέλους στο τέλος του Season 5.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις επίσημες εμφανίσεις του Kit Harrington και της Rose Leslie

[gallery-717584]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.