CELEBRITIES

O Colin Firth άλλαξε υπηκοότητα και έγινε Ιταλός!


27 Σεπτεμβρίου 2017

colin.jpg

Αλλά για ποιον λόγο, ακριβώς, προέβη σ’ αυτήν την κίνηση ο Φερθ; Η Evening Standard, ερμηνεύοντας το όλο ζήτημα μέσα από το πρίσμα της εγχώριας πολιτικής, αναφέρει στον τίτλο του σχετικού ρεπορτάζ πως ο ηθοποιός έγινε και Ιταλός πολίτης «αφότου χαρακτήρισε το Brexit μια καταστροφή ανήκουστων διαστάσεων». Ο ατζέντης του, ωστόσο, δήλωσε στον Guardian πως «είναι μια απόφαση που ελήφθη για οικογενειακούς λόγους».

Η οικογένεια εμπλέκεται σίγουρα. Καθώς από το 1997 ο Φερθ είναι παντρεμένος (για δεύτερη φορά) με μια Ιταλίδα, την Λίβια Τζούτζολι, παραγωγό ντοκιμαντέρ και ταινιών, και διευθύντρια, σήμερα, μιας εταιρείας παροχής συμβουλών βιώσιμης ανάπτυξης σε επιχειρήσεις. Μαζί, η Ιταλίδα παραγωγός και ο άγγλος ηθοποιός απέκτησαν δύο παιδιά τα οποία γεννήθηκαν στη Ρώμη αλλά ζουν εδώ και πολλά χρόνια στην πρωτεύουσα της Βρετανίας. Διαβάστε τη συνέχεια του κειμένου εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.