CELEBRITIES

H Kate Middleton χρησιμοποιεί αυτό το παραδοσιακό γιατρικό για την πρωινή αδιαθεσία


Αφροδίτη Σακκά

29 Σεπτεμβρίου 2017

kate138.jpg

Διαβάστε εδώ: Tα αρώματα που φόρεσαν η Diana και η Kate την ημέρα του γάμου τους, αποκαλύπτονται

Μιλώντας στους καλεσμένους σε μία φιλανθρωπική δεξίωση και τελετή βραβείων για το Metropolitan and City Police Orphans Fund στο Guildhall του Λονδίνου την Τετάρτη, ο πρίγκιπας είπε πως η Kate "νιώθει καλύτερα," αλλά το τζίντζερ δεν βοήθησε και τόσο.

Όταν η 98χρονη Iris Orrell ρώτησε για την Kate, που περιμένει το τρίτο της παιδί, ο William απάντησε: "Νιώθει καλύτερα, ευχαριστώ," αναφέρει το Hello!

H Iris είπε στον William πως κι εκείνη είχε περάσει εξίσου έντονη πρωινή αδιαθεσία όταν ήταν έγκυος. Συμπλήρωσε πως για να ανακουφίσει τη ναυτία, της είχαν πει να τρώει στεγνά μπισκότα. 

Ο William είπε πως η Kate είχε δοκιμάσει τη θεραπεία, αλλά χωρίς επιτυχία. "Μπισκότα με τζίντζερ" είπε, συμπληρώνοντας: "Αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά το ginger για να το σταματήσει. Τα έχουμε δοκιμάσει όλα αυτά."

Τον επόμενο μήνα πρόκειται να δούμε τη Kate στη πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης. Το Kensington Palace έχει επιβεβαιώσει πως η δούκισσα του Cambridge θα παρευρεθεί σε μία δεξίωση την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας με τον William και τον πρίγκιπα Harry στο Buckingham Palace, στις 10 Οκτωβρίου.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα καλύτερα pregnancy looks της Kate Middleton

[gallery-717444]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.