CELEBRITIES

H Salma Hayek έκανε το απόλυτο hair transformation της χρονιάς


Αφροδίτη Σακκά

2 Οκτωβρίου 2017

salma.jpg

Διαβάστε εδώ: H Marion Cotillard δεν είναι πια καστανή

Η Hayek κατέγραψε όλη τη μεταμόρφωσή της από την αρχή ως το τέλος με ένα slideshow στο Instagram και δεν μπορούμε να σταματήσουμε να το κοιτάμε. Μέσα σε δευτερόλεπτα θα δείτε τα σκούρα καστανά μαλλιά της να εξαφανίζονται και να αντικαθίστανται με ένα ξανθό καρέ. Ενώ είναι πολύ εμφανές πως η ηθοποιός διάλεξε μία περούκα, δε σημαίνει πως το γεγονός δεν είναι αρκετά σοκαριστικό.

Για να κάνει το look της να ξεχωρίσει ακόμα περισσότερο, η Hayek συνδύασε τα ανοιχτόχρωμα μαλλιά της με ένα έντονο ροζ κοστούμι που έστρεψε όλα τα βλέμματα επάνω της. Για που προορίζονταν όλα αυτά; Για το front row του οίκου Altuzarra, φυσικά.

Μπορεί η Hayek να μην έχει άλλα fashion shows για να κάνει περισσότερες αλλαγές στο hair look της με τα Fashion Weeks να φτάνουν στο τέλος τους αύριο, αλλά η γιορτινή σεζόν δεν είναι μακριά. Θα έχουμε το νου μας στα social media της, έτοιμες για την επόμενη αλλαγή.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στα hairlooks της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.