CELEBRITIES

Πώς είναι σήμερα οι πρωταγωνίστριες της διάσημης σειράς Beverly Hills


2 Οκτωβρίου 2017

beverly.jpg

JENNIE GARTH

Η Kelly Taylor, που ήθελαν όλα τα αγόρια της σειράς, μεγάλωσε. Η Jennie είναι πλέον 45 ετών και στο βιογραφικό έχει και άλλες τηλεοπτικές δουλειές μεταξύ των οποίων και το sitcom What I Like About You με συμπρωταγωνίστρια την Amanda Bynes. Είναι παντρεμένη με τον Dave Abrams και χωρισμένη από τον Peter Facinelli, με το οποίο έχει αποκτήσει τρεις κόρες.

TORI SPELLING

Η Spelling, 44 ετών, έχει πέντε παιδιά (και φανταστείτε πως στη σειρά άργησε να κάνει σεξ...) με τον σύζυγό της Dean McDermott και σκέφτεται να αποκτήσει και έκτο. Στη διάσημη σειρά ήταν η Donna Martin.

SHANNEN DOHERTY

Από το 2015, η 46χρονη Doherty έχει απασχολήσει τα μέσα χάρη στον αγώνα της ενάντια του καρκίνου του μαστού, με τον οποίο έχει διαγνωσθεί. Εκτός από την καριέρα της ως Brenda στο Beverly Hills, η ηθοποιός έχει πρωταγωνιστήσει στη σειρά Charmed. Έχει χωρίσει δύο φορές, ενώ από το 2011 είναι παντρεμένη με τον παραγωγό Kurt Iswarienkο.

TIFFANI THIESSEN

Η 43χρονη Thiessen είναι παρουσιάστρια της εκπομπής Dinner at Tiffani's, που προβάλεται στο Cooking Channel. Έχει δύο παιδιά και ειναι παντρεμένη 12 χρόνια με τον Brady Smith. Με την Garth και τη Spelling δεν πρέπει να έχουν και τις καλύτερες σχέσεις.

GABRIELLE CARTERIS

Η 56χρονη Carteris το έχει ρίξει στον αγώνα κατά της κατηγοριοποίησης των ηθοποιών σύμφωνα με την ηλικία τους. Μάλιστα έχει γράψει και άρθρο στο Hollywood Reporter, στο οποίο έλεγε πως οι ηλικίες των ηθοποιών δεν θα έπρεπε να υπάρχουν σε casting sites όπως το IMDb. Σε άλλα νέα έχει δώσει τη φωνή της σε ήρωες video games και cartoons.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.