CELEBRITIES

Η έκπληξη του Obama στη Michelle για την 25η επέτειο γάμου τους


Αφροδίτη Σακκά

4 Οκτωβρίου 2017

063-813549188.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι θα γίνει αν καλέσετε τους Obama στον γάμο σας;

Αυτά είπε ο Obama στο video:

"Γεια σου γλυκιά μου! Άκου, ξέρω πως είσαι με όλες αυτές τις σημαντικές γυναίκες από την Pennsylvania και πως μοιράζεσαι τη σκηνή με τη φίλη σου, Shonda Rhimes, αλλά έπρεπε να διακόψω, γιατί σήμερα είμαστε παντρεμένοι 25 χρόνια."

"Τώρα, η ιδέα του ότι θα με ανεχόσουν για ένα τέταρτο του αιώνα είναι μία αξιοσημείωτη απόδειξη του τι άγιος, υπέροχος, υπομονετικός άνθρωπος είσαι. Ήταν πολύ πιο εύκολο για εμένα γιατί το θέμα είναι πως όχι μόνο έχεις υπάρξει μία εκπληκτική σύντροφος, όχι μόνο μία πολύ καλή φίλη, κάποια που με κάνει πάντα να γελάω, κάποια που θα βεβαίωνε πάντα πως ακολουθώ αυτό που πιστεύω πως είναι σωστό, αλλά έχεις υπάρξει παράδειγμα προς μίμηση στις κόρες μας και σε ολόκληρη τη χώρα."

"Η δύναμή σου, η καλοσύνη σου, η αποφασιστικότητά σου, η ειλικρίνειά σου, το γεγονός πως είσαι τόσο όμορφη ενώ τα κάνεις όλα αυτά, ο τρόπος που πάντα παίρνεις την ευθύνη για τις πράξεις σου αλλά και το πώς φροντίζεις τους ανθρώπους γύρω σου είναι αξιοσημείωτα. Και δεν αποτελεί έκπληξη πως όταν οι άνθρωποι άρχισαν να σε γνωρίζουν, όπως εγώ, σε ερωτεύθηκαν."

"Είναι πραγματικά η καλύτερη απόφαση που έχω πάρει ποτέ να είμαι αρκετά επίμονος στο να σου ζητάω να βγούμε ραντεβού και τελικά ενέδωσες. Και ελπίζω να νιώθεις το ίδιο."

"Οπότε, δε θέλω να διακόπτω τη ροή μίας συζήτησης που είμαι σίγουρος πως είναι συναρπαστική, αλλά σκέφτηκα πως δεν θα σε πείραζε να έκανα την εμφάνισή μου απλά για να σου πω πόσο σε αγαπώ και πόσο σε εκτιμώ. Και σε όλες τις γυναίκες στο κοινό, ευχαριστώ για την επιείκεια. Bye-bye."

Αφού η πρώην πρώτη κυρία παρακολούθησε το video, είπε γελώντας: "Καλύτερα να πηγαίνω προς το σπίτι!"

Η Michelle ανέβασε επίσης ένα συγκινητικό post για την επέτειό τους στο Instagram, με μία φωτογραφία από τον γάμο τους, με ένα μικρό αλλά εξαιρετικά γλυκό μήνυμα να τη συνοδεύει: "Χαρούμενη 25η επέτειο @barackobama. Ένα τέταρτο του αιώνα αργότερα, είσαι ακόμα ο καλύτερός μου φίλος & και ο πιο εκπληκτικός άνθρωπος που ξέρω. Σε αγαπώ."

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη την ομιλία της Michelle Obama στο video παρακάτω και το μήνυμα του Barack Obama στο λεπτό 53:55. Προσπαθήστε να το δείτε όλο χωρίς να δακρύσετε.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τους λόγους που η Michelle Obama θα παραμείνει ένα style icon

[gallery-715834]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.