CELEBRITIES

Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry μιλούν πλέον ανοιχτά για τον γάμο τους


Αφροδίτη Σακκά

5 Οκτωβρίου 2017

meghanmarkle.jpg

Διαβάστε εδώ: Το φόρεμα των 185 δολαρίων που φόρεσε η Meghan Markle στη πρόσφατη εμφάνισή της

"Ενώ η Meghan δεν φοράει δαχτυλίδι και δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση περί αρραβώνα, μπορούμε να πούμε πως μοιάζουν σαν να είναι αρραβωνιασμένοι," είπε η πηγή. "Έχουν μιλήσει ανοιχτά για τα πλάνα τους περί γάμου ο ένας στον άλλον και οι φίλοι και η οικογένεια τους σκέφτονται τι θα φορέσουν στον γάμο ήδη!"

Επίσης, μπορούμε να περιμένουμε με σιγουριά κι άλλες δημόσιες εμφανίσεις του ζευγαριού, αφού μόλις έκαναν τη δεύτερη δημόσια εμφάνισή τους μαζί στα Invictus Games, το να είναι ο εαυτός τους μπροστά στον κόσμο έγινε πιο εύκολο. "Την ημέρα που ο Harry περπάτησε μέσα από το χωριό στο Wheelchair Tennis μπροστά από τους φωτογράφους [με τη Markle] ήταν μία κίνηση της στιγμής. Είχε απλά πολύ καλή διάθεση και απλά κοίταξαν ο ένας τον άλλον και είπαν 'Να το κάνουμε να τελειώνουμε;'" είπε στο E! μία πηγή που είναι κοντά στον Harry. "Κατά κάποιο τρόπο θα προτιμούσαν να μην είχαν αφήσει να περάσει τόσος καιρός γιατί αφού έγινε τη πρώτη φορά, ξαφνικά έμοιαζε εύκολο να είναι εκεί έξω ως ζευγάρι με τον κόσμο να τους κοιτάει, να τους βγάζει φωτογραφίεςμ κλπ."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις φωτογραφίες από την πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.