CELEBRITIES

O Ben Affleck κατηγορείται για δύο περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης


Αφροδίτη Σακκά

15 Οκτωβρίου 2017

abaca-577512-108.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Blake Lively σπάει τη σιωπή της σχετικά με την υπόθεση Weinstein

Αφού ο Ben Affleck χρησιμοποίησε τα social media τη Τρίτη για να δηλώσει πως είναι "στενοχωρημένος και θυμωμένος" με την "απαράδεκτη" συμπεριφορά του Weinstein, η ηθοποιός Hilarie Burton είπε πως ο Affleck είχε αγγίξει βίαια το στήθος της στην εκπομπή TRL. Τη Πέμπτη, ο Affleck δημοσίευσε ένα post στο Twitter, στο οποίο απολογείται λέγοντας πως "φέρθηκε με ακατάλληλο τρόπο."

Λίγες μόνο ώρες αργότερα, εμφανίστηκε ακόμη μία κατηγορία περί σεξουαλικής παρενόχλησης από τον Affleck. H make up artist, Annamarie Tendler, έγραψε ένα tweet στο οποίο αναφέρει πως ο Affleck την άρπαξε βίαια σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014.

"Θα ήθελα επίσης μία συγγνώμη από τον Ben Affleck που άρπαξε τα οπίσθιά μου σε ένα πάρτι των Golden Globes το 2014," έγραψε η Tendler. Η make up artist έγραψε μερικά ακόμα tweets όπου εξιστορεί το περισταστικό και κλείνει λέγοντας: "Όπως οι περισσότερες γυναίκες σε αυτές τις περιπτώσεις δεν είπα τίποτα αλλά έχω σκεφτεί πολύ τι θα του έλεγα να τον έβλεπα ξανά μπροστά μου."

 

O Affleck δεν έχει απαντήσει στο tweet της Tendler, ωστόσο, μία ακόμη παρευρισκόμενη στο ίδιο πάρτι των Golden Globes είπε πως η Tendler δεν ήταν η μοναδική γυναίκα που παρενοχλήθηκε σεξουαλικά εκείνο το βράδυ.

"Ήμουν κι εγώ σε αυτό το πάρτι και *διάφορες* φίλες είχαν την ίδια εμπειρία," έγραψε η συγγραφέας τηλεόρασης, Jen Statsky.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.