CELEBRITIES

O Michael Fassbender και η Alicia Vikander παντρεύτηκαν


The Jennettes

17 Οκτωβρίου 2017

vikander.jpg

Διαβάστε εδώ: Η σπάνια κοινή εμφάνιση της Alicia Vikander με το σύντροφό της Michael Fassbender

Το ιδιαίτερα ιδιωτικό ζευγάρι δέθηκε με τα δεσμά του γάμου στην Ibiza το Σάββατο, σύμφωνα με μία πηγή του E! News. Ενώ ο γαμπρός και η νύφη δεν αποκάλυψαν καμία λεπτομέρεια σχετικά με τη τελετή, οι δύο stars εθεάθησαν να διασκεδάζουν με φίλους και οικογένεια μέσα στο Σαββατοκύριακο, μετά τη διαμονή τους στο Παρίσι.

 

❗NEWS❗ Alicia and Michael in Ibiza on October 15, 2017 ???? ???????????????? Source: Weibo ▪▪▪▪▪ #AliciaVikander #MichaelFassbender #vikassy #love #ibiza #newlyweds #couple

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ❤ FASSKANDER ❤ (@_vikassy_) στις

Τη Παρασκευή, το ζευγάρι και οι καλεσμένοι πέρασαν τη μέρα στη παραλία όπου έφαγαν και πήγαν βόλτα με σκάφος, σύμφωνα με το E! News. O Fassbender και η Vikander που φορούσε ένα λευκό φόρεμα, δεν βρίσκονταν μακριά ο ένας απ' τον άλλον για πολλή ώρα, σύμφωνα με μάρτυρες, ενώ αργότερα μέσα στη μέρα επιβιβάστηκαν όλοι σε ένα σκάφος για ένα πάρτι στο ηλιοβασίλεμα.

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail, ο Fassbender και η Vikander φορούσαν βέρες και έμοιαζαν εξαιρετικά χαρούμενοι.

Συγχαρητήρια, λοιπόν!

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη πιο γλυκιά στιγμή της Alicia Vikander και του Michael Fassbender στο κόκκινο χαλί

[gallery-708665]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.