CELEBRITIES

H Nicole Kidman μιλάει επιτέλους για εκείνο το φιλί με τον Alexander Skarsgård στα Emmys


Αφροδίτη Σακκά

17 Οκτωβρίου 2017

abaca-595387-033-1.jpg

Διαβάστε εδώ: Τελικά έπρεπε να φιλήσει τον Αlexander Skarsgård η Nicole Kidman στο στόμα;

Η Kidman εμφανίστηκε στο The Graham Norton Show και αφού ο παρουσιαστής έδειξε το video με τους δύο τους να φιλιούνται, η Kidman είπε: "Eίσαι τόσο προκλητικός Graham. Γιατί το δείχνεις αυτό;"

Ο Graham απάντησε, "Είναι μία υπέροχη στιγμή γιορτής, Nicole." Προς απάντηση αυτού, η Kidman επιβεβαίωσε στο κοινό: "Φίλησα και τον σύζυγό μου." H ηθοποιός συνέχισε εξηγώντας την επαγγελματική της σχέση με τον Skarsgård, που είχε τον ρόλο του συζύγου της στη σειρά και με τον οποίο μοιράστηκε πολλές συναισθηματικές στιγμές. "Τον φίλησα όντως γιατί.. αλλά πρέπει να καταλάβετε, έκανα τα πάντα με τον Alex," δήλωσε η Kidman.

"Το είδαμε!" αστειεύτηκε ο Graham προκαλώντας τα γέλια του κοινού.

"Εντάξει, θα κάνω πίσω," είπε η Kidman. "Έχω έναν καταπληκτικό, υποστηρικτικό, πανέμορφο σύζυγο που αγαπώ όσο τίποτα στο κόσμο και έδωσα στον Alex ένα εορταστικό φιλί και είναι σαν μανεκέν." Η ηθοποιός αμέσως κοκκίνησε και συμπλήρωσε, "Eννοώ, όχι μανεκέν."

Δείτε το απόσμασμα από την εκπομπή παρακάτω.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη τελευταία εμφάνιση της Nicole Kidman στο κόκκινο χαλί που εντυπωσίασε

[gallery-717680]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.