CELEBRITIES

Αυτή η θεωρία συνωμοσίας για τη Melania Trump έχει φέρει το internet σε έξαρση


Αφροδίτη Σακκά

19 Οκτωβρίου 2017

abaca-610590-008-1.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο Manolo Blahnik μιλάει για τα στιλέτο της Melania Trump, που προκάλεσαν σκάνδαλο

Η Andrea Wagner Barton παρακολούθησε την ομιλία και παρατήρησε πως κάτι δεν πήγαινε καλά. Αυτό που ακολούθησε είναι μία ολόκληρη θεωρία συνωμοσίας που έχει τραβήξει τη προσοχή των social media και ολόκληρου του internet.

"Θα εμφανιστεί η πραγματική Melania;" ρώτησε η κωμικός τους followers της στο Facebook. "Εμένα μου φαίνεται ή κατά τη διάρκεια του λόγου του σήμερα εμφανίστηκε κάποια άλλη αντί για τη Melania;"

Και συμπλήρωσε, "Και.. γιατί ο ανόητος είπε 'η σύζυγός μου, Melania, που βρίσκεται εδώ δίπλα..΄ Σοβαρά, κοιτάξτε προσεκτικά!"

Το post που περιλαβάνει ένα video και φωτογραφίες της Πρώτης Κυρίας με και χωρίς γυαλιά ηλίου έχει κοινοποιηθεί πάνω από 119.000 φορές. Και σαν αυτό να μην ήταν αρκετό, ο κόσμος άρχισε να φτιάχνει δικά του memes, gifs και posts που χλευάζουν το γεγονός.

Παρά τις φήμες και τις θεωρίες, ωστόσο, οι φωτογραφίες της Melania από την Παρασκευή χωρίς γυαλιά ηλίου αποδεικνύουν πως δεν ήταν κάποια άλλη στη θέση της. 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τι φόρεσε η Melania Trump για να συναντήσει τον πρίγκιπα Harry

[gallery-717560]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.