CELEBRITIES

H Miley Cyrus έκανε τη πιο συγκινητική κίνηση που έχει κάνει ποτέ


Αφροδίτη Σακκά

19 Οκτωβρίου 2017

abaca-594459-002.jpg

Διαβάστε εδώ: H Miley Cyrus εξόργισε τον Stefano Gabbana στο Instagram

"Γεια σου Katrina, είμαι η Miley," λέει η τραγουδίστρια στο video. "Έχω ακούσει για 'σενα από τόσους υπέροχους ανθρώπους. Το όνομά σου έφτασε στα αυτιά μου από πολλούς φίλους, μερικούς διαγωνιζόμενους στο The Voice."

"Είπαν πως είσαι τεράστια fan και ήθελα να σου πω πως σε σκέφτομαι συνέχεια," συνέχισε η Cyrus. "Σου στέλνω καλά, θεραπευτικά και ειρηνικά vibes, στην οικογένειά σου και στους φίλους σου. Ελπίζω να είσαι καλύτερα σύντομα και θέλω να ξέρεις πως θα είσαι στο μυαλό και τη καρδιά μου. Τα λέμε!"

Η Katrina, που τραυματίστηκε στο φεστιβάλ Route 91 Harvest, είδε το μήνυμα στο νοσοκομείο, φορώντας ένα κολάρο. Πυροβολήθηκε δύο φορές όσο βρισκόταν στο φεστιβάλ -μία στον ώμο, μία στον λαιμό.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του ABC 7, Elex Michaelson, η Cyrus είχε δει ένα προηγούμενο άρθρο που είχε γραφτεί για τη Katrina και αποφάσισε να της στείλει το μήνυμα. Η Katrina επέστρεψε τώρα στη Καλιφόρνια με την οικογένειά της.

Όσο έβλεπε το video, η Katrina αμέσως έμεινε με το στόμα ανοιχτό και άρχισε να κλαίει όσο άκουγε το μήνυμα της Cyrus.

Νωρίτερα αυτόν τον μήνα, η Cyrus τραγούδησε το "Freedom" της Dido μαζί με τον Adam Sandler στο The Tonight Show starring Jimmy Fallon προς τιμήν των θυμάτων της επίθεσης του Las Vegas.

 

Gallery: Δείτε το νέο trend στα finger tattoos των celebrities

[gallery-716621]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.