CELEBRITIES

Κυκλοφόρησαν ερωτικά γράμματα του Barack Obama από το κολέγιο


Αφροδίτη Σακκά

20 Οκτωβρίου 2017

abaca-brtns20170928-002.jpg

Διαβάστε εδώ: Η έκπληξη του Obama στη Michelle για την 25η επέτειο γάμου τους

Γραμμένα μεταξύ 1982-1984, τα γράμματα δείχνουν τον Obama να αναρωτιέται σχετικά με τη θέση του στον κόσμο και τη φυλετική του ταυτότητα, αγωνιώντας για το αν θα βγάζει αρκετά χρήματα ως κοινωνικός λειτουργός και θρηνώντας την ασυμβατότητά του με την πρώην σύντροφό του.

Υπάρχει ένα σημείο σε ένα από τα γράμματα που λέει:

"Αγαπημένη Alex,

Το τηλεφώνημά σου μου έδωσε αυτοπεποίθηση. Με κάποιο τρόπο τα νούμερα και τα ραντεβού και οι λογαριασμοί αυξήθηκαν από το τελευταίο σου γράμμα -το να ακούω τη φωνή σου ήταν σαν να ανακαλύπτω ένα εδάφιο σε ένα βιβλίο που είχα διαβάσει πριν από πολύ καιρό -μου έκανε εντύπωση, οπότε το υπογράμμισα- και ανακάλυψα πως ισχύει, χτυπάει ακόμα μία χορδή.

Ένα επικίνδυνο πράγμα, αυτή η λήθη, αποδοτέα, ή μία επέκταση της τρέχουσας απασχόλησής μου. Όλως περιέργως, αναδείχθηκα ως ένας από τους 'ελπιδοφόρους νέους άνδρες' του Business International, και όλους να μου χτυπούν την πλάτη και να επαινούν τη δουλειά μου."

Ο Obama γνώρησε τη McNear στο California Occidental College, όπου ξεκίνησε την ακαδημαϊκή του καριέρα. Τα γράμματα, ωστόσο, γράφτηκαν αφού έκανε μεταγραφή στο Columbia University της Νέας Υόρκης το 1981. Η δυσκολία της σχέσης εξ αποστάσεως είναι εμφανής στα υπέροχα γράμματα.

"Σε σκέφτομαι συχνά, αλλά παραμένω μπερδεμένος σχετικά με τα συναισθήματα μου," γράφει ο Οbama σε ένα άλλο γράμμα στη McNear το 1983. "Φαίνεται πως πάντα θα θέλουμε αυτό που δε μπορούμε να έχουμε, αυτό μας ενώνει, αυτό μας κρατάει μακριά."

Πάντως είμαστε σίγουρες πως τα γράμματα που είχε γράψει ο νεαρός Obama στη Michelle ήταν ακόμα πιο ποιητικά.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το σπίτι των Obama

[gallery-624519]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.