CELEBRITIES

O Quentin Tarantino εξομολογήθηκε πως ήξερε τα πάντα για τον Harvey Weinstein


Αφροδίτη Σακκά

20 Οκτωβρίου 2017

tarantino.jpg

Διαβάστε εδώ: Το video με την Courtney Love να προειδοποιεί για τον Harvey Weinstein

Σε μία συνέντευξη στους New York Times, ο Tarantino αποκάλυψε πως είχε ακούσει ιστορίες για το ότι ο Weinstein παρενοχλούσε την τότε σύντροφό του, ηθοποιό του Mighty Aphrodite, Mira Sorvino, κατευθείαν από τη πηγή: η Sorvino, εκείνη την εποχή, ισχυρίστηκε πως ο Weinstein της είχε κάνει μασάζ με τρόπο ακατάλληλο και την είχε κυνηγήσει μέσα σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου. Η ίδια έχει μιλήσει σχετικά με το περιστατικό σε ένα άρθρο του New Yorker.

"Δεν το πιστεύω πως έκανε κάτι τέτοιο τόσο εμφανώς. Έλεγα, 'Αλήθεια; Αλήθεια;' Αλλά αυτό που σκέφτηκα τότε, εκείνη τη περίοδο, ήταν πως του άρεσε πάρα πολύ η Mira.." είπε ο Tarantino στους NYT.

O Tarantino παραδέχτηκε πως επειδή μετά άρχισε να βγαίνει εκείνος με τη Sorvino, το πρόβλημα είχε "λυθεί."

"[Σκέφτηκα] 'Είμαι μαζί της, το ξέρει αυτό, δε θα της κάνει τίποτα, ξέρει πως είναι το κορίτσι μου," εξήγησε ο σκηνοθέτης στους New York Times.

O Τarantino, μάλιστα, ζήτησε από τους υπόλοιπους άντρες να δράσουν.

"Ζητώ από τους υπόλοιπους άνδρες που ξέρουν περισσότερα να μην φοβούνται. Μην κάνετε απλά δηλώσεις. Παραδεχτείτε πως υπήρχε κάτι σάπιο στη Δανία. Ορκιστείτε να είστε καλύτεροι για τις αδερφές μας."

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.