CELEBRITIES

Γιατί ο Tom Hanks βοηθάει τη Julia Roberts να αποφύγει τις selfies;


20 Οκτωβρίου 2017

063-117544175.jpg

Διαβάστε εδώ: H Julia Roberts υποδύεται όλους τους ρόλους της μέσα σε 9 λεπτά

"Είπε, 'Δεν είμαι των selfies αλλά θα το κάνει ο Tom!'" είπε μία πηγή στο Page Six.

Η πηγή δεν επιβεβαίωσε το πόσο συχνά ο Hanks εκπληρώνει την υπόσχεση της Roberts, αλλά φαίνεται πως είναι ο κατάλλος για τη δουλειά. Ο Hanks είναι γνωστός λάτρης του Instagram. Συχνά τραβάει φωτογραφίες γαντιών ή άλλων αξεσουάρ στον δρόμο που χάθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Με selfies ή χωρίς, ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά για τη Julia Roberts αφού έλαβε το βραβείο και φόρους τιμής από τους συναδέλφους της -ενώ εκείνη απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στην οικογένειά της. Όπως είπε στο Vanity Fair, απ' όλα της τα επιτεύγματα, η οικογένειά της παραμένει το μεγαλύτερο.

"Είμαι περήφανη για όλα όσα έχω κάνει στη καριέρα μου, αλλά η οικογένειά μου με κάνει να είμαι τα πάντα, περισσότερα απ' όσο επρόκειτο να ήμουν," είπε. "Είμαι ολοκληρωμένη χάρη σε εκείνους." Κατά τη διάρκεια του λόγου της, η Roberts ευχαρίστησε τον σύζυγό της, Danny Moder, ως "τον άνθρωπο που με δίδαξε τι σημαίνει να δίνεις."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στο hair look της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.