AdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisementAdvertisement

CELEBRITIES

Γιατί ο Tom Hanks βοηθάει τη Julia Roberts να αποφύγει τις selfies;


20 Οκτωβρίου 2017

063-117544175.jpg

Διαβάστε εδώ: H Julia Roberts υποδύεται όλους τους ρόλους της μέσα σε 9 λεπτά

"Είπε, 'Δεν είμαι των selfies αλλά θα το κάνει ο Tom!'" είπε μία πηγή στο Page Six.

Η πηγή δεν επιβεβαίωσε το πόσο συχνά ο Hanks εκπληρώνει την υπόσχεση της Roberts, αλλά φαίνεται πως είναι ο κατάλλος για τη δουλειά. Ο Hanks είναι γνωστός λάτρης του Instagram. Συχνά τραβάει φωτογραφίες γαντιών ή άλλων αξεσουάρ στον δρόμο που χάθηκαν από τους ιδιοκτήτες τους. 

Με selfies ή χωρίς, ήταν μία πολύ σημαντική βραδιά για τη Julia Roberts αφού έλαβε το βραβείο και φόρους τιμής από τους συναδέλφους της -ενώ εκείνη απέτισε τον δικό της φόρο τιμής στην οικογένειά της. Όπως είπε στο Vanity Fair, απ' όλα της τα επιτεύγματα, η οικογένειά της παραμένει το μεγαλύτερο.

"Είμαι περήφανη για όλα όσα έχω κάνει στη καριέρα μου, αλλά η οικογένειά μου με κάνει να είμαι τα πάντα, περισσότερα απ' όσο επρόκειτο να ήμουν," είπε. "Είμαι ολοκληρωμένη χάρη σε εκείνους." Κατά τη διάρκεια του λόγου της, η Roberts ευχαρίστησε τον σύζυγό της, Danny Moder, ως "τον άνθρωπο που με δίδαξε τι σημαίνει να δίνεις."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο τολμηρές αλλαγές στο hair look της Julia Roberts

[gallery-716608]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα