CELEBRITIES

Melanie Griffith: "Το διαζύγιο μου γιάτρεψε την επιληψία"


21 Οκτωβρίου 2017

22637249-1742021729172331-3520955386863550464-n.jpg

Είχε πάθει δύο επιληπτικές κρίσεις κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Φεστιβάλ Καννών το 2011. 

"Είχα πάθει δύο κρίσεις, ωστόσο από την πρώτη χρειάστηκε να με μεταφέρουν στο νοσοκομείο στις Κάννες και ύστερα με επέστρεψαν στο κότερο. Μετά όμως έπαθα άλλη μία, η οποία ήταν μεγάλη και έτσι ξαναπήγα στο νοσοκομείο. Μου έκαναν εγκεφαλογράφημα και άρχισαν να κοιτάζουν πιο σοβαράτι έχω. Στην επιστροφή μου στις ΗΠΑ, διαγνώστηκα με επιληψία και κανείς δεν μου το είχε πει για 20 χρόνια, ουσιαστικά κανείς δεν είχε δώσει αρκετή σημασία ώστε να κάνει διάγνωση."

Τόνισε ότι αν είχε γίνει η σωστή διάγνωση, τα πράγματα θα ήταν καλύτερα για εκείνην. Ωστόσο ένα φάρμακο τη βοήθησε αρκετά για τα επόμενα χρόνια. Πρόσθεσε μάλιστα ότι δεν είναι τυχαίο ότι εκείνη την περίοδο που ήταν καλά είχε πάρει διαζύγιο. 

"Πήρα διαζύγιο και αυτό ουσιαστικά με έκανε γιάτρεψε." Η Sharon Stone που συμμετείχε στο πάνελ, πρόσθεσε ότι ναι μπορεί να ευθύνεται και στο διαζύγιο, ενώ το κοινό γελούσε δυνατά.

Το στρες είναι ένας από τους πιο βασικούς παράγοντες είπε η Melanie "Ήμουν υπερβολικά στρεσαρισμένη. Κάθε κρίση που πάθαινα συνέβαινε όταν ήμουν υπερβολικά στρεσαρισμένη."

Η διάσημη ηθοποιός έμμεσα ήθελε να περάσει το μήνυμα ότι η σχέση της με τον γοητευτικό ηθοποιό και πρώην σύζυγός της, Antonio Banderas της προκαλούσε αρκετό στρες.

Δείτε εδώ το σπίτι που μένει σήμερα ο Antonio Banderas.

Δείτε ακόμα το υπέροχο σπίτι της JLo που θα θέλαμε κι εμείς να μετακομίσουμε σε αυτό.

[gallery-717683]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.