CELEBRITIES

Το πρώτο transgender μοντέλο που γίνεται εξώφυλλο στο Playboy


MMEINTANI

22 Οκτωβρίου 2017

cover-playboy.jpg

 

 

A post shared by Playboy (@playboy) on

Λίγο μετά τον θάνατο του Hugh Hefner, το Playboy ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του, επιλέγοντας για εξώφυλλο το transgender μοντέλο Ines Rau. Ποζάροντας αισθησιακά στον φακό του Derek Kettela, το νεαρό μοντέλο από τη Γαλλία γίνεται το cover girl του τεύχους November/December, ενώ αυτή είναι η δεύτερη φορά που φωτογραφίζεται για τον συγκεκριμένο τίτλο.

 

 

A post shared by INES RAU (@supa_ines) on

Η πρώτη ήταν τον Μάιο του 2014 για το τεύχος "A-Z", όπου είχε φωτογραφηθεί για το γράμμα Ε από το Evolution (εξέλιξη), σαν ένα νεύμα στην αποδοχή ότι δεν υοπάρχουν όρια μεταξύ αρσενικού και θηλυκού φύλου. "Με αυτόν τον τρόπο επέλεξα να γιορτάσω το coming out μου", είχε δηλώσει η ίδια τότε. Το 26χρονο μοντέλο έχει επίσης ποζάρει για καμπάνια του οίκου Balmain αλλά και για τη Vogue Italia.

[gallery-717712]

Όσον αφορά το πώς κατάφερε να διαχειριστεί μία τόσο μεγάλη αλλαγή στη ζωή της, η ίδια έχει πει πώς "Έζησα ένα μεγάλο διάστημα χωρίς να αποκαλύπτω ότι είμαι transgender. Έβγαινα αρκετά ραντεβού και σχεδόν το είχα ξεχάσει. Φοβόμουν ότι ίσως δε θα έβρισκα ποτέ ένα αγόρι, ότι θα με κοιτούσαν περίεργα. Είναι μία λύτρωση να μπορείς να μιλήσεις για τον εαυτό σου, το φύλο σου, τη σεξουαλικότητά σου. Οι άνθρωποι που δεν σε αποδέχονται δε σου αξίζουν. Δεν έχει να κάνει με το να σε αγαπούν οι άλλοι αλλά με το να αγαπάς εσύ τον εαυτό σου".

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.