CELEBRITIES

O Ewan McGregor και η Eve Mavrakis χώρισαν


The Jennettes

23 Οκτωβρίου 2017

abaca-320701-060.jpg

Διαβάστε εδώ: O Michael Fassbender και η Alicia Vikander παντρεύτηκαν

Οι fans κατάλαβαν πως κάτι συνέβαινε με τον γάμο του McGregor, όταν ο ηθοποιός φωτογραφήθηκε να φιλά τη Winstead στο The Good Life Eatery I St. John’s Wood, στο Λονδίνο, στις 22 Οκτωβρίου, όπως αναφέρει η The Sun. Σύμφωνα με μάρτυρες, ο McGregor και η Winstead "βρίσκονταν εκεί μαζί και απολάμβαναν ο ένας την παρέα του άλλου.. Είχαν μία μεγάλη συζήτηση και ήταν μαζί για πάνω από μία ώρα. Όταν έφυγαν, εκείνη ανέβηκε στη μηχανή του McGregor και έφυγαν γρήγορα."

Η Mary Elizabeth ανακοίνωσε τον χωρισμό της από τον σύζυγό της, Riley Stearns τον Μάιο, την ίδια περίοδο που ο Ewan χώρισε με την Eve, σύμφωνα με τις φήμες.

H Εve Mavrakis έχει ελληνικές ρίζες και γεννήθηκε στη Γαλλία. Ως κινηματογραφική παραγωγός γνώρισε τον μέλλοντα σύζυγό της στο πλατό της Βρετανικής σειράς Kavanagh QC και παντρεύτηκαν τον 1995 και μέσα στα επόμενα 22 χρόνια καλωσόρισαν τις τέσσερις κόρες τους Clara, 21, Jmyan, 16, Esther, 15, και Anouck, 6.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο λαμπερά ζευγάρι που πάτησαν το κόκκινο χαλί των Oscars φέτος

[gallery-716295]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.