CELEBRITIES

Η Kim Cattrall αποκαλύπτει το λόγο που δεν έκανε παιδιά


Αφροδίτη Σακκά

25 Οκτωβρίου 2017

abaca-454009-045.jpg

Διαβάστε εδώ: Οι fans της Kim Cattrall στηρίζουν την απόφασή της να μη γίνει το Sex and The City 3

Η Cattrall, 61, είπε στον παρουσιαστή Piers Morgan πως εκείνη και ο τότε σύζυγός της Mark Levinson σκεφτόντουσαν να δοκιμάσουν εξωσωματική γονιμοποίηση με σκοπό να κάνουν ένα παιδί λίγο αφού είχε πάρει τον ρόλο της Samantha στη σειρά.

"Είχα μόλις μπει στα 40 και μόλις είχα αρχίσει να κάνω γυρίσματα για το Sex & The City, οι πιθανότητες να μείνω έγκυος με αυτές τις διαδικασίες.. όλοι μιλούσαν γι' αυτό," είπε η Cattrall τη Δεύτερα το βράδυ στο "Piers Morgan's Life Stories." "Αλλά μετά σκέφτηκα, 'Wow.. έχω 19 ώρες την ημέρα σε αυτή τη σειρά."

Συνέχισε, λέγοντας, "Έχω Σαββατοκύριακα που τελειώνω το Σάββατο το πρωί, η Δευτέρα μου μπορεί να ξεκινήσει στις 4:45 και να συνεχίσει μέχρι τη 1 ή τις 2 το πρωί." "Πώς θα μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω αυτό ειδικά στα 40 μου;"

Τα σχόλια της Cattrall έστρεψαν την προσοχή σε ένα θέμα που αντιμετωπίζουν πολλές εργαζόμενες γυναίκες και δημιούργησαν μία έντονη συζήτηση στα social media.

H Cattrall έχει εκφράσει τις σκέψεις της περί μητρότητας σε συνεντεύξεις στο παρελθόν, λέγοντας πως βρίσκει τη περιγραφή "άτεκνη" (childless) προσβλητική.

"Ακούγεται σαν να είσαι λιγότερος άνθρωπος επειδή δεν έχεις κάνει παιδί," είπε σε μία συνέντευξη το 2015 στο BBC Radio. "Υπάρχουν πολύ διαφορετικοί τρόποι στον κόσμο να είσαι μητέρα."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τη πραγματική Carrie Bradshaw

[gallery-716421]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.