CELEBRITIES

Ο αδερφός του Kevin Spacey υποστηρίζει πως ο πατέρας τους ήταν οπαδός του Χίτλερ και τον κακοποιούσε σεξουαλικά


2 Νοεμβρίου 2017

20170924-zaf-f84-078.jpg

Μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό ειδήσεων αλλά και κατηγοριών προς το πρόσωπό του, έρχεται τώρα η Daily Mail η οποία φιλοξενεί μια παλαιότερη συνέντευξη του αδερφού του Spacey, Randall Fowler, ο οποίος είχε αποκαλύψει πολλές σκοτεινές πτυχές σχετικά με τον ίδιο τους τον πατέρα.

Έτσι, εκτός από το γεγονός ότι ο πατέρας τους ήταν μέλος του Αμερικανικού Ναζιστικού Κόμματος και οπαδός του Χίτλερ (είχε κόψει και το μουστάκι του σαν το δικό του), τώρα μαθαίνουμε πως είχε ξεκινήσει να κακοποιεί σεξουαλικά τον Fowler, από την ηλικία των 12. Η πρώτη φορά ήταν όταν τον κάλεσε στο γραφείο του προκειμένου να του "διδάξει ορισμένα πράγματα σχετικά με το σεξ" και εκείνη ήταν η στιγμή που τον βίασε για πρώτη φορά. Μάλιστα, είχε κλειδώσει την πόρτα προκειμένου να μην μπορεί να επέμβει η μητέρα τους, η οποία χτυπούσε μανιωδώς και φώναζε αλλά κάποια στιγμή εγκατέλειψε την προσπάθεια και έφυγε. 

Τότε ήταν που ο Fowler ένιωσε πιο μόνος από ποτέ, αρχίζοντας να αντιπαθεί την ίδια του τη μητέρα και αυτός είναι ο λόγος που ο ίδιος και ο αδερφός του δεν έχουν πλέον καμία επικοινωνία, μιας και ο δεύτερος διατηρεί πολύ καλές σχέσεις μαζί της. Ακόμη, αποκάλυψε πως ο πατέρας τους δεν είχε κακοποιήσει ποτέ τον Kevin Spacey καθώς εκείνος τον είχε απειλήσει πως θα τον κατέδιδε στις αρχές. Παρόλα αυτά, ο μόνος λόγος που δεν έδωσε τέλος στη ζωή του ήταν επειδή φοβόταν πως έτσι, θα έπεφτε και ο αδερφός του θύμα του πατέρα τους.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.