CELEBRITIES

Η Uma Thurman είναι πολύ θυμωμένη και δικαίως


Αφροδίτη Σακκά

6 Νοεμβρίου 2017

abaca-594597-041.jpg

Διαβάστε εδώ: Βρετανός ηθοποιός καταγγέλλει: Ξύπνησα και ο Σπέισι με βίαζε

Μερικά από τα θύματα δεν έχουν κατηγορήσει κάποιον ανοιχτά -κάθε ένας/μία, έχει φυσικά τους δικούς του/της λόγους που δεν το έχει κάνει, είτε είναι φόβος, είτε έχει να κάνει με την επαγγελματική καριέρα, είτε για πολύ προσωπικούς λόγους. Και δεν είναι σωστό να υποχρεωθεί ο οποιοσδήποτε να κάνει μία τέτοια κίνηση.

"Δεν έχω μία καλή ατάκα για εσένα," ξεκίνησε να λέει, μιλώντας αργά και προσέχωντας πολύ τα λόγια της. "Γιατί έχω μάθει -δεν είμαι μικρό παιδί και έχω μάθει πως όταν μιλάω με θυμό, συχνά μετανιώνω τον τρόπο που εκφράστηκα. Οπότε περιμένω να νιώσω λιγότερο θυμωμένη και όταν είμαι έτοιμη, θα πω ο,τι έχω να πω."

Ενώ τα λόγια της δεν ήταν συγκεκριμένα, υπάρχει ένα έντονο συγκρατημένο συναίσθημα που φαίνεται στο παρακάτω video:

Πολλές γυναίκες υποστήριξαν τη Thurman στο Twitter -και αρκετές είδαν τη δική τους κατάσταση στην απάντηση της Thurman. Η ηθοποιός Asia Argento, που είναι μία από τις γυναίκες που κατηγόρησαν τον Weinstein και αναγκάστηκε να φύγει στην πατρίδα της την Ιταλία, αφού μετά της κατηγορίες της δέχθηκε προσωπικές επιθέσεις από κριτικούς, έγραψε ένα tweet που προτρέπει τη Thurman να χρησιμοποιήσει τη φωνή της -παρ' όλο που η Thurman έκανε ξεκάθαρο το ότι δεν είναι έτοιμη ακόμα.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πιο δυναμικές φωτογραφίες της Uma Thurman

[gallery-272204]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.