CELEBRITIES

Η Oprah αποκαλύπτει τους χειρότερους καλεσμένους της εκπομπής της


Αφροδίτη Σακκά

7 Νοεμβρίου 2017

abaca-608222-017.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο λόγος που η Oprah Winfrey πήγε για πρώτη φορά στη τράπεζα μετά από 29 χρόνια

"Το χειρότερο είδος καλεσμένου -το είχες κι εσύ- είναι αυτοί που τους κάνεις μία ερώτηση και αρχίζουν να μιλάνε για το 1975 και μετά σκέφτεσαι 'Α, είμαστε στο 2017. Πόσο θα τους πάρει να φτάσουν στο 2017;" Αυτό είναι το χειρότερο," είπε η Winfrey, που βρέθηκε στην εκπομπή για να προωθήσει το νέο της βιβλίο The Wisdom of Sundays: Life-Changing Insights from Super Soul Conversations. "Οι άλλοι χειρότεροι καλεμένοι για εμένα, είναι εκείνοι που νομίζουν πως αυτά που λένε είναι τόσο φαντασμαγορικά και εσύ ξέρεις πως δεν είναι. Οπότε η αγαπημένη μου λέξη ήταν πάντα "ουάου". Τύπου, 'Ουάου! Αλήθεια;"

Αλλά ο χειρότερος απ' όλους για τη Winfrey είναι αυτός που προωθεί τον εαυτό του.

"Είχα έναν καλεσμένο στο show που ήταν δικηγόρος και ανέφερε το βιβλίο του 29 φορές. Αυτό αφού άρχισα να μετράω," είπε. "Κάθε πρόταση ξεκινούσε: 'Στο βιβλίο μου και στο βιβλίο μου και αν αγοράσετε το βιβλίο μου,' και τελικά προς το τέλος είπα 'Ξέρουμε όλοι το όνομα του βιβλίου.. Κοινό πείτε του το όνομα του βιβλίου για να μη χρειάζεται να ξαναπείς το όνομα του βιβλίου άλλο.' Μετά από αυτό αρχίσαμε να συζητάμε."

 

Gallery: Δείτε ακόμη τους celebrities που τα αληθινά τους ονόματα θα σας εκπλήξουν

[gallery-717604]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.