CELEBRITIES

Πέντε γυναίκες κατηγορούν αυτόν τον διάσημο κωμικό για σεξουαλική παρενόχληση


Αφροδίτη Σακκά

10 Νοεμβρίου 2017

abaca-536761-051.jpg

Διαβάστε εδώ: O πρωταγωνιστής του Gossip Girl κατηγορείται για βιασμό

Η Jodi Kantor, που βοήθησε να αποκαλυφθεί η ιστορία του Harvey Weinstein στις αρχές Οκτωβρίου, μίλησε στις Julia Wolov, Dana Min Goodman, Rebecca Corry, Abby Schachner και μία ακόμη γυναίκα που θέλησε να παραμείνει ανώνυμη. Κάθε μία τους περιγράφει συγκεκριμένες περιστάσεις όπου ο κωμικός γδύθηκε και ζήτησε να αυνανιστεί μπροστά τους. Η Courteney Cox και ο David Arquette επιβεβαιώνουν την ιστορία της Corry, που είχε εμφανιστεί σε ένα τηλεοπτικό επεισόδιο με τον C.K. το 2005. "Αυτό που συνέβη στη Rebecca σε εκείνο το πλατό ήταν απαίσιο," είπε η Cox στους Times μέσω email. "Μέλημά μου ήταν να δημιουργήσω ένα περιβάλλον όπου η Rebecca θα ένιωθε ασφαλής, προστευμένη και που η φωνή της θα ακουγόταν."

Ο εκπρόσωπος του Louis C.K. δήλωσε πως ο πελάτης του "δεν θα απαντήσει καμία ερώτηση" σχετικά με τις κατηγορίες στο άρθρο.

Σήμερα το πρωί, η FX Networks δημοσίευσε την ακόλουθη δήλωση: "Είμαστε προφανώς ιδιαίτερα προβληματισμένοι με τις κατηγορίες κατά του Louis C.K. που δημοσιεύθηκαν από τους New York Times σήμερα. Το δίκτυο δεν έχει λάβει ποτέ κατηγορίες περί σεξουαλικής βίας για τον Louis C.K. που να σχετίζονται με κανένα από τα 5 shows που έχουμε παράξει μαζί τα τελευταία 8 χρόνια. Η FX Networks και η FXP λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των εγαζόμενων τους και εξετάζουν εις βάθος οποιαδήποτε κατηγορία περί παρενόχλησης στον χώρο εργασίας. Το ζήτημα είναι υπό εξέταση αυτή τη στιγμή."

Eπιπλέον, το Deadline αναφέρει πως το HBO έχει απαντήσει στις κατηγορίες αφαιρώντας οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Louis C.K από το δίκτυο streaming του, ενώ ο C.K. απαγορεύεται να συμμετέχει ξανά στο επερχόμενο επεισόδιο του HBO, Night of Too Many Stars.

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.