CELEBRITIES

H Miranda Kerr περιμένει το πρώτο της παιδί με τον Evan Spiegel


Αφροδίτη Σακκά

16 Νοεμβρίου 2017

000-am8hl.jpg

Διαβάστε εδώ: Τι τρώει η Miranda Kerr μέσα στην ημέρα;

"H Miranda, o Evan και ο Flynn ανυπομονούν να καλωσορίσουν το νεότερο μέλος της οικογένειάς τους," είπε ο εκπρόσωπος της Kerr σε μία επίσημη δήλωση. 

Το μοντέλο και ο CEO του Snapchat γνωρίστηκαν, σύμφωνα με δημοσιεύματα, όταν βρέθηκαν σε διπλανές θέσεις σε ένα δείπνο του οίκου Louis Vuitton το 2014. Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον αρραβώνα του τον Ιούλιο του 2016 και παντρεύτηκαν τον Μάιο αυτής της χρονιάς.

Οι δύο τους κράτησαν την τελετή μυστική, αλλά η Kerr μοιράστηκε τελικά κάποια στιγμιότυπα από τη μεγάλη μέρα μέσα στο καλοκαίρι που πέρασε. Η τελετή έλαβε χώρα στην αυλή του σπιτιού τους στο Λος Άντζελες, με μόνο 50 καλεσμένους. Η νύφη είχε μία δόση λάμψης από παλιό Hollywood με ένα φόρεμα Dior Haure Couture που έμοιαζε αρκετά με το νυφικό της Grace Kelly.

 Όταν η Kerr είχε ερωτηθεί από τους The Times για το αν σκόπευε να κάνει κι άλλα παιδιά, είχε απαντήσει: "Όχι ακόμα. Όχι πριν παντρευτούμε. Ο σύντροφός μου είναι πολύ παραδοσιακός. Δεν μπορούμε.. Εννοώ απλά.. περιμένουμε." 

 

Gallery: Δείτε ακόμη τα πιο iconic διάσημα νυφικά φορέματα

[gallery-717250]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.