CELEBRITIES

O James Franco εξηγεί επιτέλους εκείνη τη προκλητική selfie


The Jennettes

16 Νοεμβρίου 2017

000-u73oe.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο James Franco ζωγραφίζει καλά αλλά δεν θα θέλαμε πίνακά του στο σπίτι μας

Τον Μάιο του 2014, ο 39χρονος ανέβασε μία φωτογραφία του σε έναν καθρέφτη, όπου φοράει μόνο το εσώρουχό του και έχει τοποθετημένο το χέρι του μπροστά από τα επίμαχα σημεία του σώματός του.

Σε μία πρόσφατη συνέντευξή του στο Variety, με σκοπό την προώθηση της νέας του ταινίας, The Disaster Artist, ο Franco αποκάλυψε πως "δοκίμαζε τα όρια."

"Είναι ο τρόπους που βλέπω ανθρώπους όπως οι Kardashians. Eξερευνούν νέα εδάφη και το τι είναι αυτοί οι χώροι. Βγάζουν πολλά χρήματα από αυτό. Τι θα συμβεί αν το κάνω εγώ αυτό; Και μετά δέχεσαι τις αντιδράσεις."

"Δεν ήμουν γυμνός," συνεχίζει. "Είμαι σίγουρος πως η Rihanna έχει ανεβάσει πιο προκλητικές φωτογραφίες. Ήταν απλά η στάση στη φωτογραφία. Ήμουν ιδρωμένος. Το χέρι μου ήταν μέσα στο μποξεράκι μου. Έδειχνε απλά απαίσιο."

Ο ηθοποιός εξήγησε το πώς ο οίκος Gucci, με τον οποίο ο Franco συνεργαζόταν εκείνη την εποχή, του είπε: "Μην ξαναβγάλεις τέτοια φωτογραφία."

Ο Franco έκλεισε τον λογαριασμό του στο Instagram λίγο αφού ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και εξομολογήθηκε τον λόγο που το έκανε: "Είναι πολύ απελευθερωτικό. Απλά το ξεφορτώθηκα. Όταν μπήκα για πρώτη φορά, ένιωθα απλά ανόητος. Το αντιμετώπισα σαν να ήταν αστείο. Μπαίνεις σε αυτόν τον περίεργο και αποπλανητικό κόσμο που μοιάζει ιδιωτικός, ενώ συγχρόνως είναι δημόσιος. Και κολλάς με τις αντιδράσεις."

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.