CELEBRITIES

Η Meryl Streep αποκαλύπτει: «Έκανα τη νεκρή και περίμενα μέχρι να σταματήσει να με χτυπάει»


18 Νοεμβρίου 2017

20170129-zaf-l86-408.jpg

Έτσι και η βραβευμένη με Όσκαρ η ηθοποιός Meryl Streep αποκάλυψε ότι είχε βρεθεί σε δυο βίαια περιστατικά, στο ένα από το οποίο είχε δεχτεί επίθεση. Μάλιστα δήλωσε ότι όλη αυτή τη εμπειρία ήταν τόσο βαθιά που την άλλαξε σε κυτταρικό επίπεδο.

Διαβάστε εδώ: Η Meryl Streep συνάντησε την Anna Wintour και τα όνειρά μας έγιναν πραγματικότητα

Στην τελετή απονομής βραβείων της Επιτροπής για την Προστασία των Δημοσιογράφων η Meryl Streep ευχαρίστησε τις γυναίκες δημοσιογράφους  και διηγήθηκε τη δική της ιστορία. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι στη μια περίπτωση κακοποίησης αναγκάστηκε να παίξει τη νεκρή μέχρι να σταματήσουν τα χτυπήματα. Ενώ στη δεύτερη περίπτωση είδε κάποιον να κακοποιεί έναν άλλον άνθρωπο. Αν και δεν αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο ανάφερε ότι μάρτυρας του περιστατικού ήταν και η Cher.

Η 66χρονη ηθοποιός δεν ανέφερε πότε συνέβησαν αυτά τα περιστατικά βίας, ωστόσο ανέφερε ότι αυτά τα γεγονότα την άλλαξαν σε μεγάλο βαθμό.

Gallery: Δείτε ακόμη όλες τις υποψηφιότητες της Meryl Streep

[gallery-716308]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.