CELEBRITIES

Δείτε το video που ανάγκασε τη Gigi Hadid να αποχωρήσει από το show της Victoria’s Secret


18 Νοεμβρίου 2017

20161119-zaa-a123-226.jpg

Η Gigi δεν έδωσε καμία εξήγηση για το λόγο που ακύρωσε τη συμμετοχή της. Συγκεκριμένα έγραψε στο Twitter «Νιώθω πολύ απογοητευμένη που δεν μπορώ να πάω φέτος στην Κίνα» και συνέχισε γράφοντας «Αγαπάω την οικογένεια μου Victoria's Secret και θα είμαι νοητά με όλα τα κορίτσια». 

Διαβάστε εδώ: Η είδηση της ημέρας: H Bella Hadid φώναξε σε σωματοφύλακα και είχε καλό λόγο

Παρόλα όμως τα σχόλια του πανέμορφου μοντέλου, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο λόγος της ακύρωσης ήταν ένα βίντεο που είχε αναρτήσει η αδελφή της Gigi τον Φεβρουάριο. Το βίντεο δείχνει το διάσημο μοντέλο αν κρατάει ένα μπισκότο σε σχήμα του Βούδα και να ζαρώνει τα μάτια της. Οι εικόνες απογοήτευσαν τους χρήστες του διαδικτύου και έτσι όταν τον Αύγουστο η Gigi Hadid ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο show της Victoria’s Secret  στη Σαγκάη, προκάλεσε αντιδράσεις από τους Κινέζους οι οποίοι τη κατηγόρησαν για ρατσισμό.

Παρότι το μοντέλο έσπευσε να διαβεβαιώσει το σεβασμό και την αγάπη που τρέφει για τον Κινέζικο λαό, οι επικρίσεις συνεχίστηκαν και μάλιστα πολλοί έλεγαν ότι δεν ήταν ευπρόσδεκτη στην Κίνα.

Η Αμερικάνικη εταιρία εσωρούχων εγκαινίασε πριν λίγο καιρό στην Κίνα τα πρώτα της καταστήματα και το show είναι το πρώτο που διοργανώνεται εκτός των ΗΠΑ και της Ευρώπης. Το θέαμα θα μαγνητοσκοπηθεί και θα μεταδοθεί παγκοσμίως στις 28 Νοεμβρίου.

 

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Bella Hadid φόρεσε το πιο τολμηρό trend στο Paris Fashion Week

[gallery-717648]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.