CELEBRITIES

H Beyonce τίναξε την μπάνκα στον αέρα! Τα αστρονομικά της έσοδα και οι τραγουδίστριες που άφησε πίσω


21 Νοεμβρίου 2017

maxresdefault63045.jpg

105 εκατ. δολαρία ήταν για το 2017, τα έσοδα της Beyonce, μόνο από τις πωλήσεις δίσκων και την παγκόσμια περιοδεία της, χωρίς κάν να έχουν υπολογιστή τα υπόλοιπα έσοδά της άλλες επιχειρηματικές της κινήσεις, όπως για παράδειγμα τη δική της σειρά ρούχων.

Δεύτερη αλλά με αρκετά μεγάλη διαφορά έρχεται η Adele, η οποία έβγαλε 69 εκατ. δολάρια,  ενώ την τρίτη θέση συμπληρώνει η  Taylor Swift με 44 εκατομύρια δολάρια. Η Swift, μάλιστα είχε και την μεγαλύτερη πτώση στα εσοδά της αναλογικά με το 2016 που την αντίστοιχη περίοδο είχε βγάλει 170 εκατ. δολάρια. 

Την δεκάδα των πιο ακριβοπληρωμένων γυναικών της μουσικής βιομηχανίας συμπληρώνουν οι: Celine Dion 42 εκατ. δολάρια, Jennifer Lopez 38 εκατ. δολάρια, Dolly Parton 37 εκατ. δολάρια, Rihanna 36 εκατ. δολάρια, Britney Spears 34 εκατ. δολάρια, Katy Perry 33 εκατ. δολάρια και Barbra Streisand 30 εκατ. δολάρια



 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.