CELEBRITIES

H Paris Hilton ισχυρίζεται πως εκείνη και η Britney Spears ανακάλυψαν τη selfie


Αφροδίτη Σακκά

21 Νοεμβρίου 2017

paris.jpg

Διαβάστε εδώ: H Paris Hilton ζητά συγγνώμη για τα σχόλιά της σχετικά με τον Trump

Σύμφωνα με τη Hilton, στις 19 Νοεμβρίου 2006, εκείνη και η Britney Spears έβγαλαν τη φωτογραφία που λάνσαρε τη κουλτούρα του Instagram όπως τη ξέρουμε. Με αφορμή τη μεγάλη επέτειο, η κληρονόμος/reality star/επιχειρηματίας/DJ ανέβασε ένα post στο Twitter με δύο φωτογραφίες εκείνης και της φίλης της (μία εκ των οποίων τις δείχνει να φορούν αυτιά Playboy κουνελιού γιατί 2006) με τη λεζάντα "πριν από 11 χρόνια σήμερα, Εγώ & η Britney ανακαλύψαμε τη selfie!"

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hilton έχει δηλώσει υπεύθυνη για το φαινόμενο: "Αν το beeper είχε κάμερα, θα είχα βγάλει selfie," είχε πει σε μία συνέντευξή της με το περιοδικό W νωρίτερα αυτή τη χρονιά. "Νομίζω πως έχω μία selfie από τότε που ήμουν μικρό παιδί, με φωτογραφική μίας χρήσης." Φυσικά, αν πάρουμε υπόψην μας πως το σπίτι της Hilton αποτελείται σχεδόν από ταπετσαρία με φωτογραφίες του εαυτού της, δεν είναι και τόσο δύσκολο να πιστέψουμε πως δεν ήταν η πρώτη που είχε γυρίσει τη κάμερα απ' την άλλη και είχε βγάλει φωτογραφίες, ειδικά αν η βοηθός της, Kim Kardashian, δεν ήταν εκεί για τη βγάλει. 

"Πλέον νιώθω πως είναι τόσο εύκολο να γίνεις διάσημος," δήλωσε η Hilton που κατάφερε να γίνει "social media cleberity" χωρίς social media. "Οποιοσδήποτε μπορεί να το κάνει."

Ακόμα κι έτσι, το internet δεν είναι πολύ έτοιμο να αποδεχτεί το ότι η Paris Hilton και η Britney Spears είναι υπέυθυνες για κάθε selfie στο newsfeed τους. Οι χρήστες του Twitter ισχυρίζονται πως οι celebrities έβγαζαν συνέχεια φωτογραφίες τους εαυτούς τους πολύ πριν εκείνη την ημέρα το 2006 και αποδίδουν "την ανακάλυψη της selfie" σε όλους από τις Thelma και Louise, μέχρι τη Madonna, μέχρι την Paris Hilton το 2004.

Εφευρέτρια της selfie ή όχι, συνεχίζει να είναι η Paris Hilton, πάντως.

 

Gallery: Το σπίτι που πούλησε η Britney Spears είναι η αποθέωση του minimal

[gallery-716528]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.