CELEBRITIES

H Meghan Markle μετακόμισε επίσημα στο Λονδίνο


Αφροδίτη Σακκά

22 Νοεμβρίου 2017

harry.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Meghan Markle απαγορεύεται να φοράει πια αυτό το ρούχο

"H Meghan άφησε επίσημα το διαμέρισμά της στο Toronto," δήλωσε μία πηγή στο Us Weekly. "Άνθρωποι που μετέφεραν πράγματα εθεάθησαν εκεί χθες και σήμερα. Τα έπιπλα της Meghan από το Toronto θα πάνε σε αποθήκη και τα προσωπικά της αντικείμενα θα σταλούν στην Αγγλία."

Όπως είχε αναφέρει νωρίτερα το Hello!, η Meghan πέταξε από το Toronto στο Λονδίνο το Σάββατο. Εθεάθη να ταξιδεύει σε λιγότερο από μία εβδομάδα αφού κυκλοφόρησαν τα νέα πως εκείνη και ο συμπρωταγωνιστής της Patrick J. Adams δεν θα επιστρέψουν στην επόμενη σεζόν της σειράς.

Φήμες για την μετακόμιση της Markle κάνουν τον γύρο των media από τον Μάρτιο. Όταν ήρθε στην επιφάνεια η είδηση πως το Kensington Palace -όπου διαμένουν ο πρίγκιπας Harry, πρίγκιπας William και η Kate Middleton με τα παιδιά τους- βρίσκεται υπό ανακαίνιση, πολλοί υπέθεσαν πως ο πρίγκιπας ανανενώνει την κατοικία του έτσι ώστε να μετακομίσει εκεί η Markle.

Τον Σεπτέμβριο, η Markle έληξε τη μίσθωση του αυτοκινήτου της νωρίτερα -δεν θα χρειάζεται το αμάξι αν δεν βρίσκεται στη χώρα.

Η βασιλική ειδικός, Katie Nicholl, προέβλεψε σωστά τον προηγούμενο μήνα πως η Markle θα μετακόμιζε στο Λονδίνο το Νοέμβριο. "Μου είπαν πως θα μετακομίσει στο Kensington Palace -βασικά, έχει ήδη μία ντουλάπα με ρούχα της στο σπίτι του Harry στο Kensington Palace και πρόκειται να περνάει όλον της τον χρόνο εκεί από εδώ και πέρα," είχε αναφέρει στο Entertainment Tonight.

Μπορεί το ζευγάρι που βρίσκεται σε σχέση εδώ και πάνω από ένα χρόνο, να έχει κάνει κάποια σοβαρά βήματα, αλλά μην περιμένετε έναν βασιλικό αρραβωνα ακόμα. Η Nicholl συμπλήρωσε πως ο Harry μπορεί να μην κάνει την πρόταση για ακόμα έναν χρόνο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη τον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle στη πρώτη τους κοινή εμφάνιση

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.