CELEBRITIES

H κουζίνα της Yolanda Hadid είναι αφιερωμένη στις κόρες της


Αφροδίτη Σακκά

23 Νοεμβρίου 2017

hadid.jpg

Διαβάστε εδώ: Yolanda Hadid: Αυτό το σώμα θέλουμε να έχουμε στα 53 μας

O τοίχος έχει το δικό του φωτισμό και περιλαμβάνει μερικά από τα πιο αξιομνημόνευτα εξώφυλλα στα οποία έχουν εμφανιστεί οι αδερφές Hadid, όπως της Gigi στο W και της Bella στο Glamour. Σε έναν διπλανό τοίχο, υπάρχει η ίδια η Yolanda να ποζάρει με μαγιό -άλλωστε, το ταλέντο στο modeling βρίσκεται στο DNA της οικογένειας.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το signature look της Bella Hadid

[gallery-717061]

 

Η ύπαρξη αυτού του τοίχου ήρθε στο φως της δημοσιότητας, αφού η Yolanda ανέβασε μία όμορφη φωτογραφία της Bella στο σπίτι της. Η λεζάντα έγραφε: "Σπίτι μου Σπιτάκι μου με το μικρό μου κορίτσι... " και το στιγμιότυπο δείχνει τη Bella να τινάζει τα μαλλιά της όσο κάθεται πάνω στο τραπέζι της κουζίνας. 

Δεν μπορούμε να διακρίνουμε αν υπάρχει κάποιο εξώφυλλο με τον Anwar Hadid στον τοίχο, αλλά ελπίζουμε να βρίσκεται κι εκείνος εκεί. Άλλωστε, έχει ήδη εμφανιστεί στα εξώφυλλα της Teen Vogue και του L'Officiel Hommes.

Όπως και να 'χει, η Yolanda μάλλον θα χρειαστεί να δημιουργήσει κι άλλο χώρο, αφού τα εξώφυλλα των παιδιών της πρόκειται να συνεχίσουν να αυξάνονται. Η Bella για παράδειγμα, εμφανίστηκε στα εξώφυλλα Σεπτεμβρίου περισσότερων περιοδικών από κάθε άλλη σταρ, ενώ η Gigi είναι το cover girl της Ιαπωνικής Vogue. Ίσως η Yolanda Hadid να χρειαστεί ακόμα ένα δωμάτιο.

 

Gallery: Δείτε ακόμη το εντυπωσιακό σπίτι της Yolanda Hadid που πούλησε για 7 εκ.

[gallery-716880]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.