CELEBRITIES

H Uma Thurman σπάει τη σιωπή της σχετικά με τον Harvey Weinstein


Αφροδίτη Σακκά

24 Νοεμβρίου 2017

uma.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο πρώην σύντροφός της Uma Thurman διεκδικεί την κόρη τους λέγοντας πως είναι ψυχικά άρρωστη

Μετά έγραψε το hashtag #metoo, τον τρόπο με τον οποίο γυναίκες και άντρες απ' όλο τον κόσμο μοιράζονται τις δικές τους ιστορίες σεξουαλικής παρενόχλησης και κακοποίησης στο internet, εννοώντας πως κι εκείνη έχει βιώσει σεξουαλική βία.

Κάτω από ένα στιγμιότυπο της ταινίας Kill Bill, που είχε τον ρόλο της Beatrix Kiddo, η ηθοποιός έγραψε πως ένιωθε πως "είναι σημαντικό να παίρνεις τον χρόνο σου, να είσαι δίκαιος, να είσαι ακριβής."

Συμπληρώνοντας: "Οπότε, Χαρούμενο Thanksgiving σε όλους! (Εκτός από 'σένα Harvey, και όλους τους σατανικούς συνωμότες σου -Χαίρομαι που προχωράει αργά - δεν αξίζεις ούτε σφαίρα)".

Τέλος, η Thurman έγραψε "Μείνετε συντονισμένοι!" πράγμα το οποίο μοιάζει σαν να πρόκειται να υπάρχει συνέχεια στα λεγόμενά της.

Η Thurman είχε αρνηθεί να απαντήσει στις κατηγορίες κατά του Harvey Weinstein στο παρελθόν, που έχει κατηγορηθεί από πάνω από 90 γυναίκες για σεξουαλική παρενόχληση ή κακοποίηση. Η ηθοποιός δεν έχει κάνει ακόμη κάποια επίσημη δήλωση σχετικά με τα γεγονότα.

 

Gallery: Αυτές είναι οι πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου

[gallery-717566]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.