CELEBRITIES

Αν ζούσε ο Φρέντι Μέρκιουρι ανάμεσά μας


24 Νοεμβρίου 2017

014-70911196.jpg

Ολα τα «Σαν σήμερα» τού καταγεγραμμένου πλανήτη αναφέρουν ότι «στις 5 Σεπτεμβρίου 1946 γεννήθηκε ο Φρέντι Μέρκιουρι, καλλιτεχνικό ψευδώνυμο του Φαρόκ Μπουλσάρα, βρετανός τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος Queen».

Αμέσως μετά, για να μαθαίνουν οι νεότεροι και να θυμούνται οι παλιότεροι, ξεκινά ένα αφιέρωμα με πληροφορίες που δεν είναι άγνωστες. Ο Φρέντι γεννήθηκε στη Ζανζιβάρη της Τανζανίας, ήταν περσικής καταγωγής, το πραγματικό του όνομα ήταν Φαρόκ Μπουλσάρα – στο κολέγιο της Βομβάης, όπου ήταν έγκλειστος, οι φίλοι του τού απέδωσαν το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο «Φρέντι».

Ιδιαίτερη μνεία γίνεται, σε κάθε αφιέρωμα που σέβεται τον εαυτό του, στα τραγούδια που συνέθεσε και στους «ύμνους», αντίστοιχα, που ερμήνευσε. Αλήθεια, τι να πρωτοθυμηθείς; «Somebody to Love», «We Are the Champions», Bohemian Rhapsody» – και πόσα ακόμα; Διαβάστε την συνέχεια εδώ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.