Πρέπει να δείτε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο που στόλισε ο Karl Lagerfeld

Παρασκευή, 24 Νοεμβρίου 2017
20181371-1544785262231866-8632281273026478080-n.jpg

Κάτι που θα μπορούσαμε εύκολα να αντλήσουμε από τον στολισμό του Χριστουγεννιάτικου δέντρου του Claridge’s Hotel στο Λονδίνο, το οποίο φέτος φέρει την υπογραφή του Karl Lagerfeld.

Το εντυπωσιακό δέντρο που βρίσκεται δίπλα στην επιβλητική σκάλα του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Mayfair του Λονδίνου έχει όλα όσα πρέπει να έχει ένα Christmas tree, όπως αμέτρητα φωτάκια και εντυπωσιακά στολίδια, με μια μικρή λεπτομέρεια… Ότι κρέμεται ανάποδα από την οροφή.

Δεν πιστεύω να περιμένατε κάτι λιγότερο από τον εκκεντρικό Kaiser της μόδας, έτσι δεν είναι; Η δήλωση του ιδίου πως «Τα χριστουγεννιάτικα δέντρα είναι το πιο ισχυρό «σουβενίρ» από την παιδική μου ηλικία» μας φανερώνει μια ευαίσθητη πτυχή που δεν είμασταν και σίγουρες ότι διαθέτει, δικαιολογεί όμως εντελώς το συγκεκριμένο project.

Πληροφοριακά, τον χριστουγεννιάτικο στολισμό του Claridge’s έχουν αναλάβει και άλλοι designers κατά το παρελθόν, όπως ο Christopher Bailey, ο John Galliano, ο Alber Elbaz και οι Dolce & Gabbana. Από άποψη πρωτοτυπίας βέβαια, ο Lagerfeld είναι όπως πάντα μπροστά. 

Βασικά tips για τον στολισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου

Tip: Σε περίπτωση που σκοπεύετε και εσείς να στολίσετε δέντρο αυτό το Σαββατοκύριακο, στην παρακάτω gallery μπορείτε να δείτε εικόνες που θα σας εμπνεύσουν και tips που θα κάνουν τη διαδικασία πιο εύκολη. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα