CELEBRITIES

Μόλις ανακοινώθηκε ο αρραβώνας του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

27 Νοεμβρίου 2017

063-853702498.jpg

Διαβάστε εδώ: Ο πρίγκιπας Harry σχεδίασε ένα δαχτυλίδι αρραβώνων για τη Meghan Markle

 

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στο Λονδίνο και ο γάμος πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Άνοιξη του 2018. Αργότερα σήμερα το απόγευμα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle θα παρευρεθούν σε μία επίσημη φωτογράφηση στο Kensington Palace και το βράδυ θα δώσουν επίσημη συνέντευξη.

Στις 31 Οκτωβρίου του 2016, κυκλοφόρησαν τα νέα πως η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry είναι ζευγάρι και πως έβγαιναν ήδη δύο μήνες, σύμφωνα με το People. Στις 8 Οκτωβρίου ο πρίγκιπας επιβεβαίωσε επίσημα τη σχέση τους σε μία δημόσια δήλωση. Στις 6 Μαϊου το ζευγάρι φωτογραφήθηκε πρώτη φορά σε κοινή δημόσια εμφάνιση στο Ascot της Αγγλίας, ενώ στις 5 Σεπτεμβρίου η ηθοποιός έδωσε μία συνέντευξη στο Vanity Fair όπου μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον Harry. Στις 23 Σεπτεμβρίου του 2017, η Markle και ο πρίγκιπας Harry κάνουν την πρώτη επίσημη εμφάνισή τους μαζί και ξανά στις 25 Σεπτεμβρίου. Στις 21 Νοεμβρίου 2017, κυκλοφόρησαν τα νέα πως η Meghan Markle μετακόμισε επίσημα στο Λονδίνο και συγκεκριμένα στη κατοικία του πρίγκιπα Harry στο Kensington Palace.

Συγχαρητήρια στο νέο βασιλικό ζεύγος!

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη δημόσια εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.