CELEBRITIES

Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Το χρονικό της σχέσης τους


Αφροδίτη Σακκά

27 Νοεμβρίου 2017

abaca-608578-007.jpg

Διαβάστε εδώ: Η Meghan Markle απαγορεύεται να φοράει πια αυτό το ρούχο

Ιούλιος 2016

Το ζευγάρι γνωρίζεται μέσω κοινών φίλων. Πολλοί πιστεύουν πως ήταν συγκεκριμένα ο κοντινός φίλος της Markle, Markus Anderson, σύμβουλος του Soho House.

Οκτώβριος 2016

Η Sunday Express δημοσιεύει πως ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle είναι ζευγάρι. "Το ρομάντζο είναι στις αρχές του, αλλά δεν θα είναι υπερβολή να πούμε πως είναι συνεπαρμένος μαζί της," δήλωσε μία πηγή στην εφημερίδα.

Νοέμβριος 2016

Σε μία επίσημη δήλωση του παλατιού του Kensington, o πρίγκιπας επιβεβαίωσε τη σχέση του με την ηθοποιό του Suits. Ωστόσο, δεν ήταν και τόσο ευχάριστη -ο Harry καταδίκασε τον τύπο και την παρενόχληση του κοινού απέναντι στη σύντροφό του. "Ένα κομμάτι αυτού έχει υπάρξει πολύ δημόσιο -το επίχρισμα στην πρώτη σελίδα μίας εθνικής εφημερίδας, οι φυλετικοί υποτόνοι στα δημοσιεύματα που σχολιάζουν και ο απόλυτος σεξισμός και ρατσισμός των trolls στα social media και τα σχόλια των άρθρων στο ίντερνετ," έγραφε. "Ένα κομμάτι αυτού δεν έχει αποκαλυφθεί στο  κοινό -οι ολονύχτιες νομικές μάχες για να μην εμφανιστούν ψευδείς ιστορίες στον τύπο, η μητέρα της να προσπαθεί να περάσει ανάμεσα από τους φωτογράφους για να φτάσει στην εξώπορτα του σπιτιού της, οι προσπάθειες των ρεπόρτερ και των φωτογράφων να μπουν παράνομα στο σπίτι της και τα τηλεφωνήματα στην αστυνομία που ακολούθησαν, οι σημαντικές δωροδοκίες που προσφέρθηκαν σε πρώην συντρόφους της, ο βομβαρδισμός σε σχεδόν κάθε φίλο, συνάδελφο και αγαπημένο στη ζωή της."

Μερικές εβδομάδες αργότερα, ο πρίγκιπας William έβγαλε μία επίσημη ανακοίνωση που υποστήριζε αυτή του Harry.

Δεκέμβριος 2016

Η The Sun δημοσιεύει φωτογραφίες του ζευγαριού να κρατιούνται χέρι-χέρι στο Λονδίνο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι δυο τους πήγαν να δουν μία παράσταση στο West End και μάλιστα, αγόρασαν ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο. Τι ρομαντικό!

Φεβρουάριος 2017

Ακόμα ένα ραντεβού στο Λονδίνο. Το ζευγάρι φωτογραφίζεται να φεύγει από το Soho House.

Μάρτιος 2017

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle ταξιδεύουν στη Τζαμάικα για τον γάμο ενός φίλου του Harry. 

Απρίλιος 2017

Η Meghan κλείνει το lifestyle blog της, The Tig. 

Μάιος 2017

Μετά από μήνες που οι φήμες έκαναν τον γύρο του internet, η Markle παρευρίσκεται στο γαμήλιο πάρτι της Pippa Middleton, ως οι συνοδός του Harry. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας ζήτησε τότε την άδεια της βασίλισσας Ελισάβετ Β' να παντρευτεί τη Markle.

Αύγουστος 2017

Το ζευγάρι πάει ρομαντικό ταξίδι στην Αφρική. Οι φήμες περί αρραβώνα φουντώνουν τόσο πολύ που τα Βρετανικά πρακτορεία αρχίζουν να δέχονται στοιχήματα για την ημερομηνία της επίσημης ανακοίνωσης.

Σεπτέμβριος 2017

Η Markle εμφανίζεται στο εξώφυλλο του Vanity Fair. "Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι," λέει στο περιοδικό. "Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει μία στιγμή που θα πρέπει να βγούμε μπροστά και να παρουσιάσουμε τους εαυτούς μας, και να έχουμε ιστορίες να πούμε, αλλά ελπίζω ο κόσμος να καταλάβει πως τώρα είναι δική μας στιγμή. Είναι για μας. Είναι κομμάτι του τι το κάνει τόσο ξεχωριστό, το ότι είναι δικό μας. Αλλά είμαστε χαρούμενοι. Προσωπικά, λατρεύω μία καλή ιστορία αγάπης."

Η Markle και ο Harry έκαναν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση στα Invictus Games στο Τορόντο. Η πρώτη φωτογραφία έρχεται στην τελετή έναρξης που κάθονται αρκετές σειρές μακριά. Στην επόμενη φωτογραφία, κρατιούνται χέρι-χέρι και κάθονται ο ένας δίπλα στον άλλον.

Νοέμβριος 2017

Σύμφωνα με ένα δημοσίευμα του People, η Meghan έφυγε από το Τορόντο στις 21 Νοεμβρίου, έχοντας μετακομίσει όλα της τα αντικείμενα σε αποθήκη. Την ίδια μέρα, αναφέρεται πως η Markle εθεάθη στο αεροδρόμιο του Λονδίνου. Λίγες μέρες αργότερα, η ηθοποιός φωτογραφίζεται να ψωνίζει στο Kings Road του Chelsea και τα media αναφέρουν πως έχει ήδη μετακομίσει στη κατοικία του πρίγκιπα Harry στο Kensington Palace.

Στις 27 Νοεμβρίου, ανακοινώθηκε επίσημα ο αρραβώνας της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry, μέσω μίας δήλωσης στον λογαριασμό του Kensington Palace στο Twitter, Facebook και Instagram.

Gallery: Δείτε τη πρώτη κοινή εμφάνιση της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry

[gallery-717573]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.