CELEBRITIES

10 πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

28 Νοεμβρίου 2017

000-un1t6.jpg

Διαβάστε εδώ: Η πρώτη official φωτογραφία του Prince Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

Γνωρίστηκαν σε ραντεβού στα τυφλά

Μία κοινή τους φίλη κανόνισε να βγουν για ποτό. Η Markle εξομολογήθηκε: "Είχα μία ερώτηση: Είναι ευγενικός;"

Ο πρίγκιπας Harry δεν ήξερε ποια ήταν η Meghan Markle πριν τη γνωρίσει

"Δεν είχα ακούσει ποτέ για εκείνη πριν μου πει εκείνη η φίλη... Δεν είχα δει ποτέ το Suits, δεν ήξερα ποια ήταν η Meghan. Ήμουν υπέροχα έκπληκτος όταν μπήκα σε εκείνο το δωμάτιο και την είδα."

Ούτε και η Meghan ήξερε τίποτα για τον πρίγκιπα Harry

"Eπειδή είμαι από την Αμερική εκεί δεν μεγαλώνεις με την ίδια αντίληψη για την βασιλική οικογένεια. Δεν ήξερα πολλά πράγματα για εκείνον... Ο,τι έμαθα γι' αυτόν τα έμαθα από αυτόν".

Είναι ενθουσιασμένη για το νέο της ρόλο

"Μόλις έχεις πρόσβαση ή μία φωνή που φέρει πολλή ευθύνη... Είμαι ενθουσιασμένη να μάθω πολλά περισσότερα για τις κοινωνίες στη Βρετανία, μικρότερους οργανισμούς και να είμαι σε θέση να επισκεφθώ την Κοινοπολιτεία". Σε εκείνο το σημείο ο Harry είπε, "Υπάρχουν πολλά να γίνουν¨.

Σίγουρα θα υπάρξουν παιδιά στο μέλλον

Όταν η δημοσιογράφος ανέφερε τη λέξη "παιδιά", ο πρίγκιπας Harry είπε γελώντας "όχι, αυτή τη στιγμή, όχι". Μετά συνέχισε λέγοντας, "Ένα βήμα τη φορά. Ελπίζω πως θα κάνουμε οικογένεια στο κοντινό μέλλον".

Η σχέση τους κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας έχει υπάρξει αρκετά δύσκολη

"Προσπάθησα να την προειδοποιήσω όσο πιο πολύ μπορούσα," είπε ο Harry. "Νομίζω πως και οι δύο δεν περιμέναμε αυτή την αντίδραση τους πρώτους πέντε, έξι μήνες. Ήμασταν εντελώς απροετοίμαστοι [για την εξονύχιση]."

Η Markle έχει συναντήσει τη βασίλισσα πολλές φορές και πέρασε υπέροχα κάθε λεπτό

"Είναι εκπληκτικό. Το να μπορέσω να τη συναντήσω μέσα από τα δικά του μάτια, όχι μόνο με την τιμή και το σεβασμό του προς εκείνη ως μονάρχη, αλλά μέσα από την αγάπη του προς εκείνη ως γιαγιά του. Έχω βαθιά κατανόηση και εξαιρετικό σεβασμό για το ότι μπόρεσα να περάσω χρόνο μαζί της."

Ο πρίγκιπας Harry δεν έχει συναντήσει ακόμα τον πατέρα της Meghan

Αλλά έχουν μιλήσει μερικές φορές στο τηλέφωνο.

Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στο Nottingham Cottage στο Kensington Palace και ήταν εξαιρετικά ρομαντικό

"Συνέβη μερικές εβδομάδες πριν στο Nottingham Cottage... μία ζεστή βραδιά ψήνοντας κοτόπουλο... Ήταν μία υπέροχη έκπληξη και τόσο γλυκό... τόσο ρομαντικό," είπε η Markle.

Ο πρίγκιπας συμπληρώνει, "Δεν με άφησε καν να τελειώσω, είπε 'Μπορώ να πω ναι, μπορώ να πω ναι;' και μετά υπήρξαν αγκαλιές και είχα το δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου και είπα 'Μπορώ να σου δώσω το δαχτυλίδι;' Και εκείνη λεει, 'Α, ναι το δαχτυλίδι'. Οπότε ναι ήταν μία πολύ όμορφη στιγμή, ήμασταν μόνο οι δυο μας και νομίζω πως κατάφερα να της κάνω και έκπληξη."

Όσο για το δαχτυλίδι, είναι φόρος τιμής στη πριγκίπισσα Diana

"To δαχτυλίδι είναι κίτρινος χρυσός γιατί είναι το αγαπημένο της [Meghan]. H βασική πέτρα είναι από τη Μποτσουάνα και τα μικρά διαμάντια είναι από τη συλλογή της μητέρας μου για να βεβαιώσω πως θα είναι μαζί μας σε αυτό το τρελό ταξίδι".

 

Gallery: Δείτε ακόμη τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα

[gallery-717925]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.