CELEBRITIES

Ανακοινώθηκε η ημερομηνία και η τοποθεσία του γάμου της Meghan Markle με τον πρίγκιπα Harry


Αφροδίτη Σακκά

29 Νοεμβρίου 2017

000-un21h.jpg

Διαβάστε εδώ: Πόσο κοστίζει το παλτό της Meghan Markle που έγινε sold out

To Windsor Castle

"Η Βασίλισσα έδωσε την άδεια να πραγματοποιηθεί ο γάμος στο Παρεκκλήσι," γράφει η επίσημη ανακοίνωση και πως "Η Βασιλική οικογένεια θα πληρώσει για τον γάμο".

Με την επιλογή της συγκεκριμένης τοποθεσίας, η γαμήλια τελετή θα διαφέρει πολύ από του πρίγκιπα William και της Kate Middleton, που παντρεύτηκαν στο Westminster Abbey στις 29 Απριλίου το 2011. Ωστόσο, το ζευγάρι θα ακολουθήσει τις βασιλικές παραδόσεις.

"Το Windsor είναι ένα πολύ ξεχωριστό μέρος για τον πρίγκιπα Harry, αφού εκείνος και η Meghan έχουν περάσει αρκετό χρόνο εκεί κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς," είπε ένας εκπρόσωπος του παλατιού στο People. "Είναι πολύ ενθουσιασμένοι που το έδαφος του Windson Castle θα είναι εκεί που θα ξεκινήσουν τη ζωή τους ως παντρεμένο ζευγάρι."

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η γαμήλια τελετή της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry θα προβληθεί στη τηλεόραση.

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη official φωτογραφία της Meghan Markle και του πρίγκιπα Harry μετά την ανακοίνωση του αρραβώνα

[gallery-717925]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.