CELEBRITIES

Είναι αυτή η πιο ωραία φωτογράφιση του Daniel Day-Lewis;


Αφροδίτη Σακκά

29 Νοεμβρίου 2017

ddl9.jpg

"Πριν κάνουμε την ταινία, δεν ήξερα πως θα σταματήσω την υποκριτική," είπε ο Day-Lewis στη συνέντευξή του με το περιοδικό W που κυκλοφόρησε πριν λίγες ώρες. "Ξέρω πως ο Paul [Thomas Anderson] και εγώ γελούσαμε πολύ πριν γυρίσουμε τη ταινία. Και μετά σταματήσαμε να γελάμε γιατί ήμασταν και οι δύο καταβεβλημένοι από μία αίσθηση στενοχώριας. Μας εξέπληξε: Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι δημιουργήσαμε. Ήταν δύσκολο να ζήσουμε με αυτό. Ακόμα είναι."

Το Variety δημοσίευσε τα νέα για την απόσυρση του Day-Lewis τον Ιούνιο που μας πέρασε. Ο ηθοποιός δεν μπόρεσε να δώσει μία συγκεκριμένη απάντηση στο γιατί πήρε την απόφαση αυτή. "Δεν το έχω καταλάβει απόλυτα," είπε. "Αλλά έχει κάτσει μέσα μου, και είναι απλά εκεί.... Φοβάμαι να χρησιμοποιήσω τη πολυχρησιμοποιημένη λέξη 'καλλιτέχνης', αλλά είναι κάτι σαν ευθύνη μου ως καλλιτέχνης. Χρειάζομαι να πιστεύω στην αξία αυτού που κάνω. Η δουλειά μπορεί να μοιάζει ζωτικής σημασίας. Ακαταμάχητη, ακόμα. Και αν το πιστεύει το κοινό, τότε θα έπρεπε να είναι αρκετό για εμένα. Αλλά τελευταία, δεν είναι".

Παρά το γεγονός πως ο Day-Lewis έκανε εξαιρετικά μεγάλη προετοιμασία για το Phantom Thread και τον ρόλο του ως Reynolds Woodcock -συμπεριλαμβανομένης της πρακτικής του στο τμήμα κοστουμιών του New York City Ballet όπου έραψε ακόμα κι ένα φόρεμα Balenciaga- δήλωσε πως δεν έχει κανένα σκοπό να δει τη ταινία.

"Το ότι δε θέλω να δω τη ταινία είναι συνδεδεμένο με την απόφαση που πήρα να σταματήσω να δουλεύω ως ηθοποιός," εξήγησε. "Αλλά δεν είναι αυτός ο λόγος που η στενοχώρια ήρθε για να μείνει. Αυτό συνέβη κατά τη διάρκεια της αφήγησης της ιστορίας και η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω γιατί."

Ο Day-Lewis είναι ο μοναδικός ηθοποιός που έχει πάρει τρία Όσκαρ καλύτερου ηθοποιού στην ιστορία του κινηματογράφου. Έχει βραβευθεί για τον ρόλο του στο "Lincoln" του Steven Spielberg, για το "There Will Be Blood" και για την ερμηνεία του ως Christy Brown στο "Μy Left Foot". Έχει επίσης πάρει άλλες δύο υποψηφιότητες για Όσκαρ για το "Gangs of New York" και για το "In The Name of the Father".

Δείτε τις φωτογραφίες του Tim Walker από το περιοδικό W στη gallery:

[gallery-717936]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.