CELEBRITIES

Όλες οι πρώην σχέσεις του πρίγκιπα Harry


The Jennettes

29 Νοεμβρίου 2017

000-par2279430.jpg

Διαβάστε εδώ: Πώς διαφέρουν οι φωτογραφίες αρραβώνα της Meghan και του Harry με της Kate και του William

Natalie Pinkham

Το 2003, υπήρξαν φήμες πως ο πρίγκιπας Harry έβγαινε με τη τηλεπαρουσιάστρια Natalie Pinkham. Ενώ οι δύο τους δεν το επιβεβαίωσαν ποτέ, λέγεται πως έμειναν φίλοι για τα επόμενα χρόνια. Η Pinkham τώρα είναι παντρεμένη με έναν δημοσιογράφο του Sky Sports και έχουν δύο παιδιά.

Cassie Summer

To 2004, η Cassie Summer προκάλεσε ένα μικρό σκάνδαλο σχετικά με την βραδιά που βρέθηκε με τον Harry στο κλαμπ Chinawhite του Λονδίνου (Ο Harry ήταν 19 και εκείνη 21) ωστόσο, η ερωτική ιστορία τους κράτησε μόνο εκείνο το βράδυ.

Chelsy Davy

H μεγαλύτερη σχέση του Harry μέχρι και σήμερα ήταν αυτή με τη Chelsy Davy, που κράτησε on-and-off από το 2004 μέχρι το 2011. Οι δύο τους άρχισαν να βγαίνουν κατά του λεγόμενου "gap year" του Harry μετά το σχολείο, στο Cape Town και συνέχισαν με διαλείμματα μέχρι το 2011. Μάλιστα, η Davy ήταν η συνοδός του Harry στον γάμο της Kate και του William, αφού είχαν επανενωθεί μετά από τον χωρισμό τους το 2009. Παρά το γεγονός πως χώρισαν οριστικά, η Davy είχε δηλώσει πως "παραμένουν καλοί φίλοι".

Caroline Flack

O Harry είχε, επίσης, σχέση με την παρουσιάστρια του X Factor τον Ιούνιο του 2009. Η Flack έχει μιλήσει για αυτή την ιστορία, αποκαλύπτωντας πως ξεκίνησαν να βγαίνουν όταν τους γνώρισε ένας κοινός φίλος. Ωστόσο, τη στιγμή που η σχέση τους βρήκε το φως της δημοσιότητας, την έληξαν. "Δεν ήμουν πια η Caroline Flack, παρουσιάστρια στη τηλεόραση, ήμουν η Caroline Flack, το κορίτσι του Harry," είπε η Flack.

Camilla Romestrand

To 2010, o Harry άρχισε να βγαίνει με τη τραγουδίστρια από τη Νορβηγία, Camilla Romestrand. Σύμφωνα με το CBS, η Romesrand αποκάλυψε στους φίλους της πως είχε μείνει στη βασιλική κατοικία στο Clarence House και πως ο ίδιος ο πρίγκιπας Harry της είχε πάει πρωινό στο κρεβάτι. Ο Harry δεν επιβεβαίωσε ποτέ τους ισχυρισμούς.

Florence Brudenell

Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Βρετανικής εφημερίδας The Sun, ο Harry έβγαινε με την ηθοποιό/μοντέλο Florence Brudenell το 2011. Οι δύο τους περνούσαν πολύ χρόνο στο σπίτι της στο Nottinghill του Λονδίνου, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, και προσπαθούσαν να κρατήσουν τη σχέση μυστική. Όταν το παλάτι ρωτήθηκε για το νέο κορίτσι του Harry, ο εκπρόσωπος είπε: "Δε σχολιάζουμε τη προσωπική ζωή του Πρίγκιπα".

Cressida Bonas

H ηθοποιός Cressida Bonas έβγαινε με τον Harry από το 2012 μέχρι το 2014, αφού τους σύστησε η πριγκίπισσα Eugenie. Η σχέση έληξε επειδή, όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, η Bonas δεν άντεχε τη δημόσια πίεση του να είναι η σύντροφος του πρίγκιπα. Αργότερα μίλησε για την εμπειρία της σε μία συνέντευξη στο BBC radio.

Mollie King

H Βρετανίδα τραγουδίστρια και μέλος του συγκροτήματος Saturdays, εξομλογήθηκε πως έβγαινε για λίγο καιρό με τον Harry το 2012. Οι δύο τους εθεάθησαν σε μπαρ του Λονδίνου μαζί, αλλά σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο πρίγκιπας απομακρύνθηκε επειδή εκείνη μιλούσε πολύ ανοιχτά στο κοινό για τη σχέση τους.

Εllie Goulding

Ενώ η Ellie Goulding και ο πρίγκιπας Harry δεν ήταν ποτέ επίσημα ζευγάρι, οι δύο τους προκάλεσαν φήμες όταν εθεάθησαν "πολύ κοντά" σε έναν αγώνα πόλο το 2016 και αργότερα φιλήθηκαν, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ωστόσο, δεν υπάρχουν φωτογραφίες απ' το γεγονός. Οι δύο τους έχουν πολύ καλή σχέση όλα αυτά τα χρόνια και μάλιστα η Goulding είχε τραγουδήσει στη γαμήλια τελετή της Kate και του William, αλλά και στα Invictus Games του Harry, το 2014.

[gallery-717940]

 

Gallery: Δείτε ακόμη την πρώτη φωτογραφία του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle μετά τον αρραβώνα

[gallery-717925]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.