CELEBRITIES

Ένα γράμμα στον πρίγκιπα Harry, τώρα που θα μετακομίσει με τη Meghan Markle


Αφροδίτη Σακκά

29 Νοεμβρίου 2017

000-un1cs.jpg

Διαβάστε εδώ: 10 πράγματα που μάθαμε από τη συνέντευξη του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle

Συγχαρητήρια! Περάσατε στην επόμενη φάση. Μετά από λιγότερο από δύο χρόνια, εσύ και η Meghan κάνατε το επόμενο βήμα και όπως όλος ο κόσμος άλλωστε, αφήσατε το παλάτι του Kensington να ανακοινώσει τον αρραβώνα σας. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Meghan, της έκανες πρόταση γάμου όσο ψήνατε κοτόπουλο -αν είναι κάποιου είδους σημάδι το ψήσιμο κοτόπουλου από κοινού, καλό θα ήταν να το ξέρουμε και να ενημερώσουμε για να μην υπάρχουν ανεπιθύμητες εκπλήξεις. Σε δεύτερη φάση, η Meghan πρόκειται να μετακομίσει μόνιμα στο σπίτι σου. Ok, μπορεί να μην είναι διαμέρισμα στο Κουκάκι, αλλά υπάρχουν κάποιοι βασικοί κανόνες που πρέπει να γνωρίζεις, ανεξάρτητα με τα τετραγωνικά.

1. Το μπάνιο

Όταν ένα ζευγάρι συγκατοικεί, πολύ συχνά ισχύει το "ο,τι είναι δικό σου είναι και δικό μου". Απλά, όχι πάντα. Θεωρώ προφανές το ότι δε θα χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσά της, αλλά καλό θα ήταν να μην χρησιμοποιήσεις ούτε τα προϊόντα ομορφιάς της. Καμία δεν θέλει να μπει για ένα ζεστό μπάνιο και να έχει τελειώσει το αγαπημένο της αφρόλουτρο ή η κρέμα σώματος που κάθε φορά βάζει μια σταλιά γιατί είναι πανάκριβη. Επίσης, αν σκοπεύεις να ξυρίζεσαι στο νιπτήρα, προσπάθησε να περιορίζεσαι μέσα στο νιπτήρα.

Σημείωση: Πιθανότατα να έχετε διαφορετικά μπάνια, οπότε *αγγελάκια τραγουδάνε αληλλούια* 

2. Η κουζίνα

Σχέσεις και σχέσεις έχουν φτάσει στα πρόθυρα του οριστικού τέλους για τα άπλυτα πιάτα. Πόρτες έχουν βροντήξει και φωνές έχουν ακουστεί εκτός νομού και επικράτειας. Εγώ όμως, Χάρι, θα σου δώσω μία πολύ ώριμη λύση που αρμόζει σε ένα ενήλικο ζευγάρι: Mία ο ένας, μία ο άλλος. Δεν μετράει ποια πιάτα έχει χρησιμοποιήσει ποιος, αν είναι η σειρά σου, είναι η σειρά σου. Τώρα, βέβαια, αν έχεις καταλήξει να τρως από τη κατσαρόλα επειδή βαριέσαι να πλύνεις, είναι δικό σου πρόβλημα. Όχι ότι πιστεύω πως ο πέμπτος διάδοχος του θρόνου της Βρετανίας θα έτρωγε ποτέ μακαρόνια με πέστο από τη κατσαρόλα, αλλά έστω.

3. Η τηλεόραση

Αν δεν έχετε ξεκαθαρίσει τις προτιμήσεις σας σε σειρές και ταινίες εξ αρχής, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, χωρίς να θέλω να σε αγχώσω. Ειδικά αν έχετε συνδεδεμένο Netflix (στην τεράστια οθόνη σας από χρυσό, πιθανότατα) τότε θα πρέπει να κάνετε μία σοβαρή, ενήλικη συζήτηση. Αλλιώς, θα περάσετε όλη την υπόλοιπη ζωή σας να τσακώνεστε για το αν θα δείτε The Crown γιατί "Φτιάξανε μία σειρά για τη γιαγιά μου και όπως και να 'χει είναι η βασίλισσα της Αγγλίας!" ή αν θα δείτε Mindhunter γιατί "Δε θα ασχολούμαστε 24/7 με το σόι σου!"

4. Ο καναπές

Θα ήθελα να σε προετοιμάσω για το θέαμα που θα αντικρύσεις από στιγμή σε στιγμή. Η Meghan, όπως όλες μας, δεν θα είναι φάμπιουλους και μέσα στο σπίτι της η γυναίκα, θα θέλει και λίγο να χαλαρώσει από το royal life. Οπότε, ετοιμάσου να την δεις με κοτσάκι στη κορυφή του κεφαλιού, γυαλάκια, κολάν και φουτεράκι, να κάθεται οκλαδόν στον καναπέ και να κάνει scroll down στο Instagram. Και αυτό με φέρνει στο δεύτερο μέρος της συμβουλής μου: Αποφύγετε να περνάτε κάθε βράδυ να τρώτε βλέποντας τηλεόραση ή να κάθεστε ο ένας απέναντι στον άλλον κοιτώντας το κινητό σας. Βγείτε έξω. Κλείστε κάποιον δρόμο, αδειάστε ένα μαγαζί και πηγαίντε για ένα ποτό βρε αδερφέ.

5. Το ρομαντικό Σαββατοκύριακο

Αν πρόκειται να οργανώσετε ένα ρομαντικό getaway με το ιδιωτικό σας jet, λέγοντας πως θα "σταματήσετε να μαλώνετε για βλακείες αυτό το σαββατοκύριακο", θέλω απλά να σου πω πως θα μαλώνετε για βλακείες αυτό το σαββατοκύριακο. Ολόκληρο. Αλλά δεν πειράζει.

6. O σεβασμός

Πάνω απ' όλα θα πρέπει να σέβεστε ο ένας τη προσωπική ζωή του άλλου. Μπορεί να είστε ζευγάρι, αλλά αυτό δεν παύει να σημαίνει πως είστε δύο διαφορετικοί άνθρωποι που θέλουν που και που να περνούν χρόνο μόνοι ή με τους φίλους τους. Πήγαινε μία βόλτα στους ιδιωτικούς σου κήπους. Άσε τη Meghan να οργανώσει ladies night στο Nottingham Cottage. Βγες για ένα ποτό στο Παρίσι με τους φίλους σου και όταν γυρίσεις το βράδυ, θα είστε πάλι μαζί.

Γιατί δεν ξέρω αν στο είπα, αλλά θα είστε ΚΑΘΕ μέρα μαζί. Καλή τύχη!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.