CELEBRITIES

H Fergie αποκάλυψε πως "είχε παραισθήσεις κάθε μέρα" εξαιτίας της εξάρτησής της στα ναρκωτικά


Αφροδίτη Σακκά

8 Δεκεμβρίου 2017

000-uu5yx.jpg

Διαβάστε εδώ: H Fergie και ο Josh Duhamel χωρίζουν μετά από 8 χρόνια γάμου

"Στα χειρότερά μου, υπέφερα από χημικά προκληθείσα ψύχωση και άνοια. Είχα παραισθήσεις κάθε μέρα," θυμάται. "Χρειάστηκε ένας χρόνος αφού σταμάτησα να παίρνω αυτό το ναρκωτικό για να επανέλθει ο εγκέφαλός μου και να σταματήσω να βλέπω πράγματα. Μπορεί έτσι όπως καθόμουν να έβλεπα ξαφνικά μία μέλισσα ή ένα κουνέλι."

Συνέχισε, λέγοντας: "Θυμάμαι πως σκεφτόμουν: 'Αν βγω έξω και είναι εκεί η ομάδα SWAT, είχα δίκιο εξαρχής. Αλλά αν δεν είναι εκεί, τότε τα ναρκωτικά με κάνουν να βλέπω πράγματα και θα καταλήξω σε ίδρυμα. Και αν είναι όντως τα ναρκωτικά, δεν θέλω να συνεχίσω να ζω έτσι τη ζωή μου, όπως και να 'χει.' Βγήκα από την εκκλησία, προφανώς δεν υπήρχε πουθενά ομάδα SWAT, ήμουν απλά εγώ σε ένα πάρκινγκ. Ήταν μία στιγμή απελευθέρωσης."

"Το θέμα με τα ναρκωτικά, ήταν πολύ διασκεδαστικό... μέχρι που δεν ήταν. Αλλά ξέρεις τι, ευχαριστώ τη μέρα που μου συνέβη. Γιατί αυτό είναι η δύναμή μου, η πίστη μου, η ελπίδα μου για κάτι καλύτερο."

 

Gallery: Δείτε ακόμη όταν η Fergie φωτογραφήθηκε γυμνή στα 42 της

[gallery-717633]

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και συντονιστείτε στον παλμό της διεθνούς showbiz, με συνεχή updates γύρω από την ποπ κουλτούρα και τους αγαπημένους σας celebrities.